След Хебър – Оборище

Време за четене: 2 минути

Николай Митов: Трябват ни още шест победи.

Хебър показа, че е по-добрият отбор и намирам победата ни за напълно заслужена. Съжалявам само, че не направихме по-изразителен резултат, който да даде по-реалното отражение на случилото се на терена.

Това обяви след вчерашния мач с Оборище старши треньорът на Хебър Николай Митов.

Поздравявам момчетата за сърцата игра и тактическата дисциплина. Те се раздадоха на 100%. Така се печелят дербита, така се влиза в по-горна група. От тук нататък всичко е в наши ръце. Трябват шест победи от оставащите осем срещи. Поех отбора с две точки пред Оборище след загубата в Панагюрище през есента, а сега сме със седем пред тях. Не се успокояваме и знаем, че за нас всеки мач е финал. Няма лек мач, когато гониш задължителна победа. Благодаря на публиката ни, че подкрепяше отбора от начало до край. Момчетата също допринесоха за това с бойката си игра.

Воин Войнов: Хебър ни победи заслужено.

Треньорът на Оборище Воин Войнов призна и честити победата на Хебър.

Имаше много брак в нашите отигравания в средата на терена. Точно там Хебър имаше предимство. Това ми дава основание да обобщя, че Хебър днес игра по-добре от нас и заслужено спечели. Мисля, че ако ние бяхме реализирали гол през първото полувреме, мачът щеше да стане много по-интересен, защото по-голямото напрежение беше пред отбора на Хебър. След като те ни поведоха се успокоиха, а пък ние не можахме да покажем играта, която демонстрирахме от началото на пролетния полусезон. Хебър не ме изненада. Познавам повечето от футболистите. Те играха със сърце и много себераздаване, ние също, но на терена не успяхме да направим това, което можем. Смятам, че можем доста повече. От тук нататък ще гледаме да задържим второто място. Ние сме реалисти и вече не можем да говорим, че ще изместим Хебър. Това би било смешно, щото за да стане те трябва да паднат три пъти, а ние да бием наред до края. Надяваме се като втори да играем бараж и да влезем от там в по-горна група.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx