Шест приза за Шампион от Държавното по модерен петобой

Време за четене: < 1 минута

С 6 отличия – четири отборни купи и два индивидуални медала се завърнаха представителите на СК Шампион от първият кръг на Държавното първенство по модерен петобой за девойки и юноши под 17 и под 19 години.

Проявата се състоя в Кранево. В групата състезатели под 17 години с дисциплини плуване 200 метра св. стил и комбинирана дисциплина 3 по 800 метра бягане, с 3 стрелби шампионска титла при момчетата спечелиха Любомир Германов, Ангел Франгов и Радослав Христов, като не оставиха никакъв шанс на преките си конкуренти – домакините от Одесос и Черно море (Варна).

Индивидуално Любомир Германов се класира на трето място. При момичетата Шампион спечели вицешампионска титла. Пазарджиклийки бяха в състав: Михаела Зонова, Виктория Пенева и Йоана Бабачева. Индивидуално Михаела Зонова се окичи с бронзово отличие.

При 17-18 годишните момичета и момчета дисциплините бяха плуване на 200 метра св. стил, фехтовка и комбинирана дисциплина 4 по 800 метра бягане с 4 стрелби. И двата отбора на Шампион се наредиха втори.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *