1. Начало
  2. »
  3. Млади таланти
  4. »
  5. Шест приза за Шампион от Държавното по модерен петобой

Шест приза за Шампион от Държавното по модерен петобой

Време за четене: < 1 минута

С 6 отличия – четири отборни купи и два индивидуални медала се завърнаха представителите на СК Шампион от първият кръг на Държавното първенство по модерен петобой за девойки и юноши под 17 и под 19 години.

Проявата се състоя в Кранево. В групата състезатели под 17 години с дисциплини плуване 200 метра св. стил и комбинирана дисциплина 3 по 800 метра бягане, с 3 стрелби шампионска титла при момчетата спечелиха Любомир Германов, Ангел Франгов и Радослав Христов, като не оставиха никакъв шанс на преките си конкуренти – домакините от Одесос и Черно море (Варна).

Индивидуално Любомир Германов се класира на трето място. При момичетата Шампион спечели вицешампионска титла. Пазарджиклийки бяха в състав: Михаела Зонова, Виктория Пенева и Йоана Бабачева. Индивидуално Михаела Зонова се окичи с бронзово отличие.

При 17-18 годишните момичета и момчета дисциплините бяха плуване на 200 метра св. стил, фехтовка и комбинирана дисциплина 4 по 800 метра бягане с 4 стрелби. И двата отбора на Шампион се наредиха втори.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx