1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. Започва пролетният полусезон в “Б” ОГ Юг

Започва пролетният полусезон в “Б” ОГ Юг

Време за четене: 2 минути

През този уикенд се подновява първенството в “Б” ОГ Юг.

В събота ще се изиграят два мача. Петият в класирането Зенит (Ветрен дол) посреща Левски (Ракитово), а Родопи (Дебръщица) е домакин на Коба (Радилово) в съседско дерби. В Зенит (Ветрен дол) се завръщат местните кадри Виктор Гегов (нападател) и Николай Попов (халф). За последно Гегов беше част от Спартак (Калугерово), а Ники Попов игра за съседите от Балкан (Варвара).

Останалите три мача са в неделя.

Лидерът и основен кандидат за влизане в „А ОГ – ФК Братаница е домакин на Кале 09 (Нова махала. Братаница се подкрепи с три зимни попълнения. Това са идващият от Спортист (Капитан Димитриево) Ангел Александров, Иван Тонов, играл за последно в родния ФК Величково и Димитър Костов от Тракиец (Главиница).

В отбора на Милеви скали (Семчиново), който е домакин на Атлетик (Мокрище), пристигат две септемврийски попълнения: Илиян Йорданов и Марио Куцаров, които през есента бяха част от Локомотив (Септември). Последният мач от кръга е отново дерби междъ съседи – ФК Лозен – Тракия (Звъничево).

Мач в Црънча няма да има.

След изненадващия отказ на Спортист (Капитан Димитриево), мач между отборите на Бенковски 2006 и Спортист 2010 няма да има. Домакините от Црънча ще запишат служебна победа с 3:0. На всички следващи съперници на Спортист също ще бъдат присъдени служебни победи с по 3:0 както повелява наредбата на БФС.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx