Започва пролетният полусезон в “Б” ОГ Юг

Време за четене: 2 минути

През този уикенд се подновява първенството в “Б” ОГ Юг.

В събота ще се изиграят два мача. Петият в класирането Зенит (Ветрен дол) посреща Левски (Ракитово), а Родопи (Дебръщица) е домакин на Коба (Радилово) в съседско дерби. В Зенит (Ветрен дол) се завръщат местните кадри Виктор Гегов (нападател) и Николай Попов (халф). За последно Гегов беше част от Спартак (Калугерово), а Ники Попов игра за съседите от Балкан (Варвара).

Останалите три мача са в неделя.

Лидерът и основен кандидат за влизане в „А ОГ – ФК Братаница е домакин на Кале 09 (Нова махала. Братаница се подкрепи с три зимни попълнения. Това са идващият от Спортист (Капитан Димитриево) Ангел Александров, Иван Тонов, играл за последно в родния ФК Величково и Димитър Костов от Тракиец (Главиница).

В отбора на Милеви скали (Семчиново), който е домакин на Атлетик (Мокрище), пристигат две септемврийски попълнения: Илиян Йорданов и Марио Куцаров, които през есента бяха част от Локомотив (Септември). Последният мач от кръга е отново дерби междъ съседи – ФК Лозен – Тракия (Звъничево).

Мач в Црънча няма да има.

След изненадващия отказ на Спортист (Капитан Димитриево), мач между отборите на Бенковски 2006 и Спортист 2010 няма да има. Домакините от Црънча ще запишат служебна победа с 3:0. На всички следващи съперници на Спортист също ще бъдат присъдени служебни победи с по 3:0 както повелява наредбата на БФС.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *