Хебър ще гостува на “Героя” в пролетно време

Време за четене: < 1 минута

При тотално променена картина на времето ще изиграе отложения симач срещу Сливнишки герой (Сливница) футболният тим на Хебър.

Пазарджиклии ще осъществят визитата си в Сливница на 6 март, сряда, от 15 часа, когато трябва да се изиграят всички срещи от отложения XVIII кръг на шампионата в Югозападната Трета лига. Дългосрочната прогноза на синоптиците за тази дата казва, че температурата на въздуха ще бъде като за началото на април – 19 градуса по Целзий!

Човек с висок пост в ЗС на БФС довери, че предварително са били заложени три резервни дати за провеждане на мачове, в случай на отлагане поради лоши метеорологични условия. Първата такава е именно 6 март. Решението за това ще бъде официализирано днес.

При тази ситуация пред състава на Хебър ще се заредят цели три поредни гостувания в рамките на десет дни.

„Зелените” ще започнат пролетната си кампания в събота с домакински мач у дома срещу Септември (Симитли). Следва изиграване на отложената среща с “Героя” на 6 март. Четири дни по-късно по програма Хебър ще пътува до Ботевград за мач с Балкан, а следващата събота, 16 март, за пазарджиклии предстои и визита на Банско.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *