Мачове днес няма да има!

Време за четене: < 1 минута

Всички мачове от днешния XVIII кръг в Югозападната Трета лига бяха отложени.

Решението е на ръководството на ЗС на БФС, а причината е прозаична – ненормалната обстановка за футбол. На почти всички стадиони в Югозапада терените са под снежен похлупак , а температурите минусови.

Новината за отлагане на кръга завари футболистите на Хебър в столицата, където нашите са на режим от вчера. При това положение, вместо към Сливница, хебърци ще поемат обратно към Пазарджик.

Отложиха и днешните мачове в „А“ ОГ!

Мачовете от XVI кръг на Пазарджишката „А” ОГ – Левски (Паталеница) срещу Балкан (Варвара), ФК Брацигово срещу Вихър (Ветрен), Тракия (Пазарджик) срещу Марица (Белово) и Локомотив (Септември) срещу Родопи (Козарско), които бяха насрочени за днес от 14 часа, няма да се играят, съобщи шефът на ОС на БФС Спас Иванов.

Причината за отлагането на срещите е падналият сняг на стадионите в Паталеница, Брацигово, Мирянци и Септември. Взето е решение при подобряване на условията там тези срещи да се изиграят утре от 14 часа. Това обаче все още не е на 100% сигурно.

В неделя около 10 часа ще направим нова проверка на състоянието на стадионите и ще преценяваме дали ще бъде възможно двубоите да се състоят, уточни Спас Иванов, който от сутринта обикаля спортните съоръжения в региона.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Един коментар по “Мачове днес няма да има!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.