Митов поти хебърци с двуразови занимания

Време за четене: 2 минути

Хебър започна пълноценни двуразови тренировки подготвителния си лагер в Анталия, Турция.

Късно снощи пазарджиклии проведоха лека възстановителна тренировка, а от днес заниманията ще бъдат с доста по-голям интензитет. В първите няколко дни „зелените” ще се готвят в леко намален състав заради някои здравословни проблеми.

В началните занимания и контроли няма да участват вратарят Димитър Пангев и халфът Андриан Краев. Пангев все още има проблеми с ахилеса и получи почивка от лекарския щаб на отбора. Той със сигурност пропуска проверката с втория отбор на Арсенал (Тула) утре от 15 часа местно време (16 българско). Добрата новина за треньора Николай Митов е, че той все пак има на разположение още двама вратари – опитния Петър Дебърлиев и младока Спас Видев. Аут от заниманията на този етап е и Анди Краев, който все още ходи с „ботуш” заради разтегнати връзки на дясното коляно. Прогнозите са ветренецът да започне тренировки на първоначално облекчен режим още в петък.

Днес към групата на хебърци в Анталия се присъедини и юношата Денис Караасан. Той пътува с пазарджишкия тим до Истанбул, но там получи разрешение от треньора си Николай Митов да остане за няколко часа по семейни причини в града заради сериозен здравословен проблем на свой близък роднина.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.