1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. ФК Брацигово
  8. »
  9. ФК Брацигово започва подготовка довечера

ФК Брацигово започва подготовка довечера

Време за четене: < 1 минута

ФК Брацигово започва подготовка.

Първото занимание е довечера в 18 часа на клубния стадион, но на първо време заниманията на отбора ще се провеждат в зала, тъй като времето не е много приятно за вечерни тренировки на осветление.

Бивш национал се очаква да започне тази вечер подготовка с ФК Брацигово.

Става въпрос за 35-годишния пловдивски нападател Георги Какалов, който е дал дума на ръководството, че ще играе на стадион „Христо Гюлеметов – Бонбонба” през пролетта. Шансове, освен Георги Какалов, в клуба от Брацигово да заиграе има и друг пловдивчанин – централният защитник Георги Иванов – Гонзо.

Членът на Управата на ФК Брацигово Асен Драгнев:

Действително имаме разговори с Какалов, но нека първо дойде и започне подготовка. Тогава ще можем да бъдем по-конкретни. И Гонзо, и други футболисти попадат в радара на зимната ни селекция, но нека коментираме, когато има нещо черно на бяло.

Асен Драгнев съобщи, че през пролетта Борис Благоев – Фиго ще води ФК Брацигово.

Както е известно, Благоев пое отбора в движение след абдикацията на Георги Мечечиев по средата на сезона, но познава отлично обстановката в клуба покрай дългогодишната си работа като треньор на мъже и юноши преди време.

В Брацигово твърдо няма да остане конструктивният халф Николай Манчев. Според последна информация той поема към Левски (Карлово), където преди Нова година се подвизаваше Георги Какалов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx