Бенковски започва подготовка на 3 февруари

Време за четене: < 1 минута

Зимната пауза между двата полусезона в Пета лига продължава, а тимът на Бенковски (Црънча) ще започне подготовката си за пролетния дял от шампионата.

“Войводите” ще вземат участие в няколко контроли, а от клуба разкриха детайли за първите две. На трети февруари црънчани ще гостуват на Левски (Ракитово), а седмица по-късно ще се изправят срещу Зенит (Ветрен дол).

Стремим се да организираме приятелски срещи със силни отбори, за да можем реално да тестваме нашите способности. Зависи и от метеорологичните условия, но навярно контролите ще са 4-5. Скоро ще обявим и останалите тимове, с които ще сверим часовника,  сподели пресаташето и техн. директор на Бенковски Ангел Нейков.

Подновяването на мачовете от южната Пета лига се очаква да стане в началото на месец март.

Източник: www.benkovski2006.alle.bg (официален сайт на Бенковски Црънча).

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

2 коментара по “Бенковски започва подготовка на 3 февруари

 • януари 18, 2019 в 10:20
  Permalink
  Харесвам 2
  Не харесвам 1

  Прави ми впечатление,е че от едно известно време коментарите по материалите на ПЗ СПОРТ от страна на посетителите на сайта почти изчезнаха !!!???

  Отговор
 • януари 19, 2019 в 00:58
  Permalink
  Харесвам 3
  Не харесвам 1

  Вече не е интересно Сталине. Бяга и Варвара вече не са във В – Група или сегашна Трета лига както се казва. И вече няма кой да пише и да се хвали че е играл със ЦСКА и МИНЬОР ПЕРНИК. Иначе пожелавам успех на всички отбори от А и Б ГРУПИТЕ и да гледаме повече ФУТБОЛ а не селски ПРОЯВИ.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *