1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Мартин Симеонов: В Пазарджик очакват от нас най-малко финал

Мартин Симеонов: В Пазарджик очакват от нас най-малко финал

Време за четене: 2 минути

С представянето си от началото на сезона Хебър затвърди впечатленията, че ще бъде сред фаворитите при разпределянето на медалите във волейболната Суперлига. Един от големите „виновници” за чудесното представяне на пазарджиклии е посрещачът Мартин Симеонов. Той е един от малкото, всъщност двамата, в състава на Атанас Петров, запазили местата си от миналата година.

Мартин Симеонов
Мартин Симеонов

Радвам се, че треньорът разчита на мен. Все пак в отбора има доста момчета, всеки може да покаже максимума от себе си. Дори и на някого да не му тръгне играта, всеки може да влезе и да даде най-доброто. Всички си помагаме – както аз на някои хора, така и другите. Това е колективът – да си помагаме в тежки моменти, да не обръщаме гръб един на друг, а да показваме характер. Този тим е по-силен от миналогодишния на Хебър именно заради този колектив. Нещата се получават на тренировки, съответно се получават и в мачовете.

Само преди две години Симеонов беше капитан на Миньор (Перник) и тогава мислите за спечелването на трофей изглеждаха доста далечни.

Аз съм достатъчно работлив и знаех, че ако продължавам така, ще заслужа това място. Да, там в Миньор не беше правилното място поради други причини, да не ги изброявам. В момента съм с хора, които са професионалисти и работят на високо ниво. Радвам се, че съм рамо до рамо с тях, за да изградим хубав колектив и да показваме тези резултати. Загубата с 0:3 от ЦСКА дойде навреме, за да видим къде допускаме грешки. ЦСКА заслужено ни победи по-скоро защото ние не показахме силната си игра. Тепърва ще трябва да се поучаваме от нея и да надграждаме. Със сигурност ще има напрежение и очаквания за първенството и Купата. Особено за Купата, където сме домакини. Хората очакват от нас най-малкото да играем финал, но нека не забравяме, че пристигат отбори, които се подсилиха за втория дял от сезона. Много ще бъде оспорван турнирът за Купата, със сигурност. Не мога да кажа кой ще е фаворит. Все пак ние трябва да гледаме нашата игра, да гледаме докъде сме стигнали. Надявам се да изиграем един финал, защото феновете тук го заслужават.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx