Шефът на Чико-Бунара е доволен от първото място

Време за четене: < 1 минута

Йордан Михайлов е доволен, че за втора поредна година неговият тим е есенен първенец в „А” Областна група.

От 15 мача записахме 13 победи, 1 реми и една загуба, при голова разлика 61 вкарани и 16 допуснати попадения. От името на клуба благодаря за подкрепата на нашата вярна публика, на Община Брацигово и на „Лайт Газ” ООД. Желая весели празници на всички наши приятели и „доброжелатели”. Има и такива. Гарантирам, че през пролетния полусезон отборът ще бъде подсилен с няколко качествени за това ниво футболисти, така че ни очакват много голове и хубави моменти втория етап на шампионата.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

8 коментара по “Шефът на Чико-Бунара е доволен от първото място

 • ноември 30, 2018 в 09:48
  Връзка към коментара
  Харесвам 9
  Не харесвам 7

  Че Бяга са най-добрия отбор в групата спор няма ,но защо когато на моменти играта в дадени мачове им не върви Й.Михайлов скача срещу съдиите и започва да им диктува какво да свирят.Същото го прави още един такъв играещ ръководител,а сетете се кой е той.

  Отговор
  • ноември 30, 2018 в 10:01
   Връзка към коментара
   Харесвам 4
   Не харесвам 8

   Освен този дето имаш предвид може да включим и варварския шеф. Тези хора притискат съдиите, рушат футбола в региона.

   Отговор
   • ноември 30, 2018 в 10:26
    Връзка към коментара
    Харесвам 13
    Не харесвам 1

    В Брацигово на всеки мач братя Манови от едната страна и Магнета ли е Магнат ли и Драгнев са на пистата и бягат по страничния съдия. Обиждат , псуват до кога

    Отговор
  • ноември 30, 2018 в 10:14
   Връзка към коментара
   Харесвам 16
   Не харесвам 0

   Колега Сталин , 4 гола на Бяга бяха много красиви и добре изиграни . 1 гол на Величково е 2 метра засада. С какво бяха ощетени Величково , при положение , че Мишо Риков спаси 7-8 100% положения . За мен си получи много добър мач , домакините спечелиха заслужено.

   Отговор
 • ноември 30, 2018 в 13:33
  Връзка към коментара
  Харесвам 5
  Не харесвам 0

  Колега Фен,аз не напразно казвам,че Бяга са най-добрия отбор в групата и то няма да не е така,като там са събрани доста добри футболисти играли футбол и на по-високо ниво.И точно за това се чудя защо е това тичане по съдиите когато нещата понякога не вървят.Да си жив и здрав и успех!

  Отговор
 • ноември 30, 2018 в 16:15
  Връзка към коментара
  Харесвам 7
  Не харесвам 9

  Не съм съгласен че Бяга са най добри в групата. Те са най подпирания отбор. Сигурно не знаете колко мача завършиха с 1-0 И 2-1 за Бяга, и всички те бяха бутан и от съдиите. Мога да кажа че Паталеница са по добри от Бяга, също така смея да твърдя че и Варвара са на едно ниво с Бяга. Варвара имат само една загуба и най малко допуснати голове. Отворете и вище класирането.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.