Международен детски турнир по футбол ще се проведе в Панагюрище

Време за четене: < 1 минута

Български и световни звезди на най-популярния спорт ще бъдат сред гостите и участниците в първия по рода си Международен детски футболен турнир „Проф. д-р Лъчезар Цоцорков“, който ще се проведе на 4 и 5 декември 2018 година в спортна зала „АРЕНА АСАРЕЛ“ в Панагюрище.

В него ще вземат участие деца на възраст от 10 г. на детско-юношеските школи AC Milan и Juventus и някои от най-големите български академии.

Специални гости и участници в турнира ще бъдат Франко Барези – легенда на италианския национален отбор и AC Milan, Салваторе Скилачи – носител на Златна топка за 1990 година, Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков и други известни и изявени футболисти от Италия и България. Те ще участват в приятелски „Мач на звездите“ мeжду България и Италия, който ще се състои на 5 декември 2018 г. Идеята и целта на турнира ще представят Димитър Цоцорков, председател на Надзорния съвет на Асарел Медет АД и съпругата му Веселина Цоцоркова, управител на Бояна Девелоперс ООД, Михаил Атанасов, управител на Тракийски Хотелиери ЕООД, Ивайло Рачев, представител на Милан Академия за България, Георги Славчев, треньор и футболист.

Част от програмата на събитието е и „Мачът на звездите“.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *