1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. Левски (Р)
  8. »
  9. Ангел Станков взе властта в Левски (Ракитово)

Ангел Станков взе властта в Левски (Ракитово)

Време за четене: 2 минути

Футболен клуб Левски (Ракитово) вече има нов клубен шеф.

За председател на УС с впечатляващ резултат 26:0 беше избран Ангел Станков. До момента той бе член на ръководството на клуба. Досегашният шеф Ангел Ангелиев пък се оттегля от управителното тяло. Ангел Станков е дългогодишен футболист на Левски (Ракитово), а през 90-те години записа и 4 сезона с фланелката на Чепинец (Велинград).

На общото събрание, проведено на 2 ноември, бе решено още клубното ръководство да включва трима души, както всъщност бе и до този момент. В УС на Левски (Ракитово) като членове влизат Ангел Костов и Михаил Попчев. Първият е бивш футболист и служител на община Ракитово, който заемаше същата позиция и в старото ръководство. Новото попълнение в УС е Михаил Попчев, който е треньор в ДЮШ на клуба.

Ангел Станков е дългогодишен футболист на Левски (Ракитово), а през 90-те години записа и 4 сезона с фланелката на Чепинец (Велинград).
Ангел Станков е дългогодишен футболист на Левски (Ракитово), а през 90-те години записа и 4 сезона с фланелката на Чепинец (Велинград).

Станков отчете, че му предстои доста работа както в организационен, така и в кадрови план.

Амбициозен човек съм. Дейността на клуба и занапред ще бъде пряко свързана с финансирането от община Ракитово. Радостно е, че след близо 15 години бе възстановен мъжкия отбор на клуба. Надявам се скоро в тима да влязат и играчи от Ракитово, което ще повиши още интереса към представянето на отбора в областното първенство. В момента ядрото на мъжкия ни тим е от Костандово и Дорково.

Над един час пък продължи събранието на ракитовския клуб, който за последно избира ръководни органи през далечната 2011 година. Дневният ред бе съставен от седем точки. Пред членовете на сдружението бе представен отчет от досегашния председател на клуба Ангел Ангелиев. Освен това бяха гласувани и допълнения и изменения в устава.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx