1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. Преди четвърти кръг от Пета лига

Преди четвърти кръг от Пета лига

Време за четене: 3 минути

Днес се дава началото на мачовете от четвъртия кръг на Пета лига, а ето и прогнозите ни за тях:

  • Пета лига Север

Събота:

ФК “Спартак” – Щърково – ФК”Лесичево”
В миналия кръг Спартак успя да вземе точка от визитата си в Драгор, а Лесичево победи с класическото 3:0 Тракиец. Мачът ще е доста оспорван, но очакваме труден домакински успех – 1.

Неделя:

ФК “Карабунар ” – ФК “Барикади” – Стрелча
И двата тима не успяха да вземат пълния комплект от точки преди седмица и сега са решени на всичко, за да достигнат до ценния успех. Домакините са с най-слабата атака в лигата, като са отбелязали само едно единствено попадение дотук през сезона. Според нас гостите ще се приберат с победата – 2.

ФК “Виноградец-2014” – ФК “Миньор” – Елшица
Виноградец взе точка при гостуването си в Ивайло, а сега приема Миньор, който постепенно набира скорост и засега заема трета позиция. Нашата прогноза е за двубой без много голове, но все пак лек превез за гостите – 2.

ФК “Tракиец” – Исперихово – ФК “Юнак” – Ивайло
Два неубедително представящи се отбора се изправят един срещу друг с една единствена цел – победа! Домакините са закотвени на дъното и неминуемо се нуждаят от три точки, които да окажат положителен поврат след слабия старт. Юнак също не очарова и все още е в търсенето на първи успех. Ние прогнозиране здрав двубой, без много положения и двата отбора ще трябва да се задоволят с реми – Х.

ФК “Светкавица” – Синитево – ФК “Шипка” – Драгор
Временният лидер Светкавица приема силния отбор на Шипка в пряк двубой за първото място. И двата тима са амбицирани и ще преследват трите точки от началото на мача, според нас мачът ще е изпълнен с единоборства и положение, като ние прогнозираме труден успех за гостите – 2.

Пета лига Юг

Събота:

ФК ” Лозен” – ФК “Коба” – Радилово
И двата отбора загубиха в миналия кръг, но Коба продължава да няма спечелена точка през сезона, а Лозен е в горната половина на класирането, затова нашата прогноза е 1.

ФК “Бенковски” – Црънча – ФК “Левски” – Ракитово
Преди седмица “войводите” смачкаха Атлетик с 4-1 като гост, а сега посрещат Левски, който също взе победа в миналия кръг. Гостуванията на стадион “Георги Бенковски” в Црънча никога не са били лесни, ето защо нашата прогноза е за Х.

Неделя:

ФК “Братаница” – ФК “Зенит” – Ветрен дол
Мачът може да бъде определен като дербито на кръга, тъй като и двата отбора имат амбиции за завръщане в областния елит, а и заемат съответно първото и второто място във временното класиране. Нашата прогноза е за трудна домакинска победа – 1.

ФК “Милеви скали” – ФК “Родопи” – Дебръщица
Милеви скали прави добър сезон засега, като записа пореден успех преди седмица, след като надви като гост Коба с 2:1 и вече заема пета позиция. Родопи пък са на другия фронт, след скандала в миналия кръг ще трябва да заплатят почти 1000лв и да се примирят с лишаване от 3 домакинства. Игровият план при Дебръщица също не блести – само два отбелязани гола дотук през сезона. Според нас гостите в този мач ще затруднят максимално момчетата от Семчиново, но ще си тръгнат с празни ръце – 1.

ФК “Кале-09” – Нова махала – ФК “Атлетик” – Мокрище
В предишния кръг Кале изненада и взе пълния комплект от точки, след като победи Спортист, а сега приема неубедителния отбор на Атлетик, който отстъпи на Бенковски с 4:1. Мачът е интересен и според нас ще завърши – 1.

ФК “Спортист” – Капитан Димитриево – ФК “Тракия” – Звъничево
Доста разочароващо начало на сезона за Спортист, който все още няма победа. Гостите също не впечатлява особено с играта си, но засега са в златна среда. Според нас домакините ще се вдигнат и ще запишат първи успех – 1.

Желаем успех на всички отбори!

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx