Станаха ясни санкциите за Локомотив (Септември)

Време за четене: < 1 минута

Пазарджишкият футболен рефер Цветомир Карагьозов ще съди десния бек на ФК Локомотив (Септември) Петко Апостолов.

Карагьозов беше малтретиран от Петко Апостолов по време на срещата между Локо и Чико-Бунара преди по-малко от 4 дни. Оказа се обаче, че след преглед в МБАЛ – Пазарджик в събота вечер, съдията си е извадил и медицинско свидетелство. Той е със счупен нос от удара. Вчера СТК присъди служебна победа с 4:0 в полза на Чико-Бунара за прекратения мач в Септември, а днес Дисциплинарната комисия отсъди глоба на стойност 1 000 лева и лишаване от 4 домакинства за Локомотив. Според нормативите на БФС Петко Апостолов е заплашен с изваждане от футбола за срок от 2 години.

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

5 коментара по “Станаха ясни санкциите за Локомотив (Септември)

 • септември 26, 2018 в 18:10
  Връзка към коментара
  Харесвам 13
  Не харесвам 4

  Такива талибани вън, даже където няма условия вън, 21 век има стадиони няма течаща вода, ако трябва 7 отбора да играят по 2 пъти ВА дезон

  Отговор
 • септември 26, 2018 в 23:22
  Връзка към коментара
  Харесвам 7
  Не харесвам 2

  Ще олекне с няколко хиляди… септемврийци не могат да играят футбол, ако не ритат. Като сме играли срещу тях само ритат, заслужават да изпаднат в Б областна!

  Отговор
 • септември 27, 2018 в 15:33
  Връзка към коментара
  Харесвам 4
  Не харесвам 1

  А защо ми се струва,че този съдия често става „обект“ на състезателите !Струва ми се,че има съдии,на които им доставя удоволствие да дразнят състезатели и публика,като се правят на“големи“ рефери .

  Отговор
  • септември 27, 2018 в 16:25
   Връзка към коментара
   Харесвам 3
   Не харесвам 2

   Миналата година по същото време същият този Петко Апостолов е наказан за три мача заради получен червен картон. Така, че не Извинявай постъпката на един рецидивист със съдията.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.