Станаха ясни санкциите за Локомотив (Септември)

Време за четене: < 1 минута

Пазарджишкият футболен рефер Цветомир Карагьозов ще съди десния бек на ФК Локомотив (Септември) Петко Апостолов.

Карагьозов беше малтретиран от Петко Апостолов по време на срещата между Локо и Чико-Бунара преди по-малко от 4 дни. Оказа се обаче, че след преглед в МБАЛ – Пазарджик в събота вечер, съдията си е извадил и медицинско свидетелство. Той е със счупен нос от удара. Вчера СТК присъди служебна победа с 4:0 в полза на Чико-Бунара за прекратения мач в Септември, а днес Дисциплинарната комисия отсъди глоба на стойност 1 000 лева и лишаване от 4 домакинства за Локомотив. Според нормативите на БФС Петко Апостолов е заплашен с изваждане от футбола за срок от 2 години.

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

5 коментара по “Станаха ясни санкциите за Локомотив (Септември)

 • септември 26, 2018 в 18:10
  Permalink
  Харесвам 13
  Не харесвам 4

  Такива талибани вън, даже където няма условия вън, 21 век има стадиони няма течаща вода, ако трябва 7 отбора да играят по 2 пъти ВА дезон

  Отговор
 • септември 26, 2018 в 23:22
  Permalink
  Харесвам 7
  Не харесвам 2

  Ще олекне с няколко хиляди… септемврийци не могат да играят футбол, ако не ритат. Като сме играли срещу тях само ритат, заслужават да изпаднат в Б областна!

  Отговор
 • септември 27, 2018 в 15:33
  Permalink
  Харесвам 4
  Не харесвам 1

  А защо ми се струва,че този съдия често става “обект” на състезателите !Струва ми се,че има съдии,на които им доставя удоволствие да дразнят състезатели и публика,като се правят на”големи” рефери .

  Отговор
  • септември 27, 2018 в 16:25
   Permalink
   Харесвам 3
   Не харесвам 2

   Миналата година по същото време същият този Петко Апостолов е наказан за три мача заради получен червен картон. Така, че не Извинявай постъпката на един рецидивист със съдията.

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *