1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. Прогнози за втория кръг от южната Пета лига

Прогнози за втория кръг от южната Пета лига

Време за четене: 2 минути

След откриващия първи кръг в южната ”Б” ОГ станахме свидетели на някои изненади. Днес представяме новите мачове, а също и нашите прогнози към тях:

  • 15.09 (събота)

ФК “Зенит” – Ветрен дол – ФК “Коба” – Радилово

Гостите от Коба не са успяли да съберат достатъчно играчи за мача и затова са предупредили още в петък областния съвет на БФС, че няма да пътуват за мача и да не пращат съдии и затова е присъдена служебна победа за домакините от Ветрен дол – 3:0.

ФК “Милеви скали” – Семчиново – ФК “Левски” – Ракитово

Тимът на Милеви скали победи в първия кръг, а сега се изправя срещу мотивирания за първи успех отбор на Ракитово. Левски днес ще търси задължителни три точки, за да се изкачи в горната част на класирането. Нашата прогноза е за корав двубой, без много голове, но все пак победа за гостите – 2.

  • 16.09 (неделя)

ФК “Братаница” – ФК “Родопи” – Дебръщица

Братаница прегази с 10-1 Кале в откриващия кръг и сега има намерения да вземе нова победа по пътя към промоцията, но този път предизвикателството е Родопи. Момчетата от Дебръщица също имат три точки в актива си и заявиха амбиции за добро класиране и през новата кампания. Според нас обаче разликата в класите на двата отбора е значителна и в неделния двубой домакините ще излязат победители – 1.

ФК “Лозен’’ – ФК “Атлетик” – Мокрище

Лозен ще търси нов успех, но този път у дома, където посреща Атлетик. Мачът обещава да е интересен, а според нас домакините са по-добре подготвеният отбор и ще вземат нови три точки – 1.

ФК “Бенковски” – Црънча – ФК”Тракия 2017″ – Звъничево

В откриващия кръг Бенковски изпусна да победи като гост силния отбор на Спортист, докато Тракия загуби у дома безславно с 3-1. ”Войводите” са амбицирани за първи успех и изкачване в челото на класирането. Безспорно те влизат като фаворит в двубоя, който обещава да е интересен  за симпатичната црънчанска публика. Нашата прогноза – 1.

ФК”Кале-09″ – Нова махала – ФК “Спортист-2010” – Капитан Димитриево

Новакът Кале понесе тежък удар в първия кръг, а сега приема отбора на Спортист. Момчетата от Капитан Димитриево ще гонят първи три точки след разочарованието у дома срещу Бенковски и според нас те ще постигнат целта си – 2.

Желаем успех на всички отбори!

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Валентин

Никой от Коба Радилово не е искал отлагане на мача със ЗЕНИТ!!! Не пишете глупости

Николай

Отбора на Ветрен Дол няма вина, че не е отложен мача. От Бфс Пазарджик не позволиха, въпреки че беше подадена молба за отлагане.

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx