Прогнози за втория кръг от северната Пета лига

Време за четене: 2 минути

След изиграването на откриващия кръг този уйикенд ще се насладим на нова порция футбол в “Б“ОГ Север, а ето и нашите прогнози:

  • 15.09 (събота)

ФК“Виноградец-2014″ – ФК“Лесичево“

Домакините от Виноградец затрудниха, но загубиха от Шипка в миналия кръг, а сега се изправят срещу уверения отбор на Лесичево, които победиха и запазиха мрежата си суха преди седмица. Нашата прогноза е за интригуващ двубой, с много битка на терена, но двата тима ще се разделят с по точка – Х.

ФК“Спартак“ – Щърково – ФК „Светкавица“ – Синитево

И двата отбора съумяха да победят в първите си мачове и заеха съответно първо и второ място във временното класиране. Днес те се изправят един срещу друг в търсене на нови три точки. Нашата прогноза е за трудна 1.

  • 16.09 (неделя)

ФК „Карабунар “ – ФК „Миньор“ – Елшица

Карабунар заема последната позиция за сега, а Миньор е трети и ще търси нов успех този път далеч от дома. Според нас победата ще отиде при гостите – 2.

ФК „Барикади“ – Стрелча – ФК „Юнак “ – Ивайло

Барикади разочарова и загуби с 2-0 в откриващия мач. Юнак също беше поразен с 4-2. Момчетата от Стрелча обаче изглеждат по-добре подготвени и ние залагаме на домакинска победа -1.

ФК „Tракиец“ – Исперихово – ФК „Шипка“ – Драгор

Честно казано очаквахме повече от Тракиец, който отстъпи в първия кръг, а сега среща коравия отбор на Шипка, който ще търси нов успех, след като победи трудно с 3-2 преди седмица. Нашата прогноза е 2.

Желаем успех на всички отбори!

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *