1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. "Б" ОГ Север
  6. »
  7. Прогнози за втория кръг от северната Пета лига

Прогнози за втория кръг от северната Пета лига

Време за четене: 2 минути

След изиграването на откриващия кръг този уйикенд ще се насладим на нова порция футбол в ”Б”ОГ Север, а ето и нашите прогнози:

  • 15.09 (събота)

ФК”Виноградец-2014″ – ФК”Лесичево”

Домакините от Виноградец затрудниха, но загубиха от Шипка в миналия кръг, а сега се изправят срещу уверения отбор на Лесичево, които победиха и запазиха мрежата си суха преди седмица. Нашата прогноза е за интригуващ двубой, с много битка на терена, но двата тима ще се разделят с по точка – Х.

ФК”Спартак” – Щърково – ФК “Светкавица” – Синитево

И двата отбора съумяха да победят в първите си мачове и заеха съответно първо и второ място във временното класиране. Днес те се изправят един срещу друг в търсене на нови три точки. Нашата прогноза е за трудна 1.

  • 16.09 (неделя)

ФК “Карабунар ” – ФК “Миньор” – Елшица

Карабунар заема последната позиция за сега, а Миньор е трети и ще търси нов успех този път далеч от дома. Според нас победата ще отиде при гостите – 2.

ФК “Барикади” – Стрелча – ФК “Юнак ” – Ивайло

Барикади разочарова и загуби с 2-0 в откриващия мач. Юнак също беше поразен с 4-2. Момчетата от Стрелча обаче изглеждат по-добре подготвени и ние залагаме на домакинска победа -1.

ФК “Tракиец” – Исперихово – ФК “Шипка” – Драгор

Честно казано очаквахме повече от Тракиец, който отстъпи в първия кръг, а сега среща коравия отбор на Шипка, който ще търси нов успех, след като победи трудно с 3-2 преди седмица. Нашата прогноза е 2.

Желаем успех на всички отбори!

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx