1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Югозападна трета лига
  6. »
  7. Банско изригна: Стига подаръци за 100 години Хебър!

Банско изригна: Стига подаръци за 100 години Хебър!

Време за четене: 2 минути

Ръководството на Банско иска наказание съдията Тихомир Алексов. “Козлите” са бесни от отсъжданията му при 1:0 за Хебър.

Изпълнителният директор на тима Крикор Румян го обвини, че е подарил дузпа за пазарджиклии за измислено нарушение, което дори е било извън наказателното поле. После Алексов на два пъти си затваря очите за игра с ръка на защитници на Хебър в наказателното им поле.

В публичното простраство витае „тайна“, че има много сериозна организация от страна на Хебър, едва ли не директива, този отбор този сезон да влезе във Втора лига. Фактите са следните: в последните им 3 мача в тяхна полза са данени 4 дузпи! Силен отбор са, но това са фактите. Не разбирам защо трябва да им се помага по този начин.

Той дори разкри пред “Меридиан мач”, че футболистите са поискали Банско да излезе с юношите в следващата среща с Хебър.

ФК Хебър също ще очаква с интерес решенията на Дисциплинарната комисия при ЗС на БФС относно мача с Банско.

Веднага след края на първото полувреме футболисти на Банско и хора от щаба на отбора обградиха главният съдия Тихомир Алексов и го засипаха с обиди и заплахи за това, че дал дузпа за Хебър. Повече от 3 минути реферската бригада не можа да се прибере до съблекалните заради “заграждането” от страна на “козлите”. Само намесата на полицията даде възможност на Алексов и колегите му да отидат безпрепятствено в стаята си. Същата ситуация се повтори и след края на мача. От ръководството на Хебър са изумени от твърденията на колегите си от Банско относно случилото се на стадиона в Пазарджик.

Тези хора явно са били на друг мач. Говорят, че дузпата били измислена и че нарушението било извън наказателното поле. Това е смехотворно. Нека първо си прегледат видеозаписа и после, ако имат очи да говорят. Относно фактат, че от началото на сезона за Хебър за отсъдени 4 дузпи, каква вина имаме ние? Като има нарушения за дузпи, да не ни ги свирят ли?

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
1 Коментар
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Alex

Haha 4 duzpi za 3 kraga egati mangalite ot pazardjik nali parci podkrepiha perukan

1
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx