Здравко Лазаров ще играе във ФК Брацигово

Време за четене: < 1 минута

Бившият национал Здравко Лазаров в крайна сметка прие предложението на ФК Брацигово и беше картотекиран там за мачовете от стартиращото в неделя ново първенство на „А” ОГ.

В комплект със септемвриецa на стадион „Христо Гюлеметов – Бонбона” ще рита и неговият син Георги, който също е нападател. За последно Лазаров-младши беше част от състава на Гигант (Съединение). Kартотека за ФК Брацигово получи и халфът Николай Манчев.

С последните нови попълнения и досегашните от лятната селекция тимът на Георги Мечечиев ще постави въпрос миналогодишната тотална доминация на Чико-Бунара, който през лятото се подкрепи с топнападателя на Свобода Явор Въндев.

Надпреварата в „А” ОГ тази година се очертава да бъде между Чико-Бунара и ФК Брацигово, а като техен коректив със сигурност ще бъдат други три силни тима – Чепинец (Велинград), Левски (Паталеница) и Балкан (Варвара). Прогнозите са първата шестица да допълни ФК Величково, основно заради връщането в състава на близнаците Димитър и Темелко Зайкови.

Към днешна дата всички отбори от „А” ОГ са вече напълно картотекирани и изрядни, съобщиха от местната футболна централа. Мачовете от първия есенен кръг ще се играят в неделя от 18 часа.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Един коментар по “Здравко Лазаров ще играе във ФК Брацигово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.