Брацигово свали очакванията за новия сезон

Време за четене: < 1 минута

Реалната цел за ФК Брацигово през новия сезон в „А” ОГ ще бъде влизане в челната петица.

Това обяви новият старши треньор на отбора Георги Мечечиев. С оглед на реалностите по отношение на конкуренция и наличния материал за работа в клуба това е постижимата цел.

Да кажем, че ще станем първи бихме изглеждали като наивни мечтатели. При наличие на един Чико-Бунара, който в тази група е като Байерн (Мюнхен) в Германия и при амбициозни тимове като Левски (Паталеница), Чепинец (Велинград) и Балкан (Варвара) ще бъде много трудно.

Той призна, че отборът му се е разминал с две основни трансферни цели – вратаря Станислав Томов, който поема към Своге и защитника Венци Димитров, предпочел да се съсредоточи в работата си на треньор с подрастващи.

ФК Брацигово очаква отговор на покана към Петър Стоичков – Руснака, който се възстановяваше от операция на кръстни връзки, но вече е функционално готов, както и от бившият национал Здравко Лазаров – Електричката. Конкурентите на Брацигово за челото обаче не приемат за чиста монета приказките на Георги Мечечиев. Ямболията категорично отрече тази теза и заяви, че причината е съвсем обективна – поел отбора късно и не е успял да вземе добри за високи цели в „А” ОГ футболисти. В крайна сметка дали това е така ще покаже единствено времето, което е най-добрия съдник.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

2 коментара по “Брацигово свали очакванията за новия сезон

 • август 12, 2018 в 17:10
  Permalink
  Харесвам 3
  Не харесвам 6

  Малко трудничко ще влезете в петицата,там ще бъде ФК “Величково” с. Величково!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *