1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Чико-Бунара
  8. »
  9. Чико-Бунара победи с 6:5 Левски (Паталеница)

Чико-Бунара победи с 6:5 Левски (Паталеница)

Време за четене: 2 минути

Чико-Бунара победи с 6:5 Левски (Паталеница) в последната си проверка преди квалификацията срещу Велбъжд( Кюстендил) в четвъртък.

Мачът в Паталеница беше и генерална репетиция за бяжани преди сблъсъка с кюстендилци.

Нямаме кадрови проблеми. Момчетата са здрави и на бойна нога за елиминацията в София, декларира наставникът на Чико Йордан Михайлов.

Той потвърди, че всички, които имат право да играят за Чико ще бъдат на линия въпреки работния ден в четвъртък и сезона на почивките. За този мач ще важат старите картотеки, с които Чико и Велбъжд са играли в отминалия сезон. Поради тази причина за бяжани няма да може да играе топ-попълнението от Свобода (Пещера) Явор Въндев, който във вчерашната контрола се отчете с 3 гола и няколко асистенции.

Велбъжд се готви усилено за баража.

Съставът на Велбъжд (Кюстендил) се готви на пълни обороти за предстоящия бараж, който ще се играе на 26 юли от 18 часа на стадион “Драгалевци” в София. От няколко дни кюстендилци водят усилени занимания на клубната си база и гледат с оптимизъм към предстоящия мач. Двата тима излизат в решителна квалификация, победителят от която ще заеме мястото на отказалия се от участие в новото първенство на Югозападната трета лига Свобода (Пещера). Кюстендилци и бяжани загубиха първите баражи за влизане в Югозападна трета лига. Велбъжд отстъпи на Спортист (Своге) с 4:1, а Чико-Бунара падна със същия резултат от Надежда (Доброславци).

Във Велбъжд не се притесняват от факта, че Чико-Бунара е по-напред в подготовката от тях.

Момчетата са наясно, че победата в този мач ще осмисли отминалия сезон. Мястото на Велбъжд е в Трета лига, а не в селските групи. Имаме поглед върху играта на противника и няма с какво да бъдем изненадани, коментира човек с висок пост в управата на кюстендилския клуб. Един такъв мач може да се изкара и на “мускули”, както се казва. В подобни срещи концеnтрацията и мобилизацията са над всичко останало.

Очаква се до дни да стане факт и официалната регистрация на новото ръководство на ФК Велбъжд, което ще бъде обявено, най-вероятно след баража.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx