1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Чико-Бунара
  8. »
  9. Чико-Бунара ще играе бараж за Трета лига

Чико-Бунара ще играе бараж за Трета лига

Време за четене: < 1 минута

Абсолютен прецедент в попълването на аматьорската Трета лига сътвори ЗС на БФС.

С решение от днес, администриращият Югозападната футболна зона орган назначи провеждане на елиминационен бараж между загубилите редовната квалификация през месец юни тимове на Чико-Бунара и Велбъжд (Кюстендил). Тази среща трябва да се проведе на 26 юли от 18 часа на стадиона в столичния квартал „Драгалевци” по правилата за директна елиминация в един мач. Победителят от срещата пък ще заеме мястото на отказалият се от участие Свобода (Пещера).

Дори най-старите чиновници в ЗС на БФС не си спомнят някога да се е провеждал подобен мач.

Говорим за края на юли. При условия на приключило първенство и само две седмици преди старта на новото, коментираха пред нашия репортер бивши служители на централата.

Този мач трябва да се играе със старите картотеки, които са били валидни към датата на редовните баражи, уточниха от ЗС на БФС.

Към момента Чико-Бунара води подготовка, като зад гърба си има и изиграни два контролни мача. На другия полюс са играчите на Велбъжд, които „не са мръднали” след юнските баражи. Има и вариант някои от двата отбора да се откаже от участие, което ще направи автоматично победител другия. Най-лошият сценарий за БФС предвижда отказване и на двата. При този случай групата ще остане в намален състав.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx