1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. Зенит
  8. »
  9. Зенит (Ветрен дол) се завръща

Зенит (Ветрен дол) се завръща

Време за четене: < 1 минута

Напусналият шампионата на „А” ОГ през пролетта на състезателната 2017-2018 г. тим на Зенит (Ветрен дол) ще се завърне на футболната карта в региона още през новия сезон.

Това стана ясно след проведеното в неделя неформално събрание на футболните фактори в селото. На сбирката присъстваха общинският кмет Марин Рачев и колегата му от Ветрен дол Димитър Христосков – Джеро.

Димитър Христосков:

Твърдо записваме участие в новото областно първенство на Пета лига. От тук насетне обаче с клубните дела основно ще се занимава Дамян Куманов, докато аз ще ходя на мачовете просто като фен, съобщи кметът на Ветрен дол Димитър Христосков. Все още не е изчистен въпросът относно целите пред отбора.

Към момента сред обществеността битуват две тези. Една част от фенове и футболисти смятат, че Зенит трябва да участва с настоящата регистрация, от което следва обаче, че отборът няма как да влезе в „А” ОГ дори да стане първи, защото има да изтърпява наказание за отказването си през пролетта. Това лесно може да бъде избегнато с регистриране на нов отбор, който ако стане първи, няма да има юридически пречки за влизане.

Моето скромно мнение е, че първо трябва да преценим какво искаме, защото няма смисъл да ставаме „асаньор” от рода на Ботев (Момина клисура). Някои хора тук се заблуждават, че без външни играчи можем да си дрънкаме в „А” ОГ безпроблемно. Преди беше възможно, но сега очевидно – не.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx