1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Здравков и Георгиев поемат към Гълъбово

Здравков и Георгиев поемат към Гълъбово

Време за четене: < 1 минута

Хебър продължава подготовката си за новото първенство в Трета лига с 22-ма футболисти – 19 полеви и трима вратари.

Отбора напуска и нападателят Георги Георгиев. Той отива да си пробва късмета в състава на Ботев (Гълъбово). Идеята е ветрендолецът да остане там като състезател до 22 години заради изискването във Втора лига във всеки мач конкретният отбор да пуска в състава си минимум двама играчи на възраст до 21 години. Това ще даде съответно възможност на Георгиев да получава гарантирано повече игрови минути. Той е в последната си година, когато има право да играе във Втора лига като младеж до 21 г.

Различно е положението с Красимир Здравков, който не успя да остане в Славия. Здравков е навършил възрастта на Георги Георгиев и ще се пробва в Гълъбово като футболист на общо основание.

Всички напуснали до момента състезатели от миналогодишния състава, вече петима на брой: Николай Николаев, Димитър Тошкин, Димитър Илиев, Красимир Здравков и Георги Георгиев, са предпочели да си търсят късмета на друго място и не са освободени.

От вчера към заниманията на Хебър се присъединиха и най-новите попълнения на отбора Якуб Идризов, Димитър Юруков и Николай Хаджиниколов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx