1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Тенис
  6. »
  7. Бадминтон
  8. »
  9. Дамите на бадминтон клуба с историческо сребро

Дамите на бадминтон клуба с историческо сребро

Време за четене: < 1 минута

Историческо второ място на Държавното отборно първенство за жени – “А” група (дванайсетте най-добри тима в страната) постигна пазарджишкият клуб по скуош и бадминтон.

Резултатът е наистина фантастичен и бе постигнат от Гергана Павлова, Калина Георгиева, Добринка Смилянова, Жана Баташка, Йоана Малинова, Дарина Чавдарова, Бистра Манева, Мария Йорданова и Михаела Иванова. Това съобщи треньорът на нашите Неделчо Кесов. В групата пазарджиклии победиха отборите на ВИАС (София) с 5:2 и НСА (София) с 5:2, като по този начин спечелиха групата и се класираха за финалната четворка. Там в първия кръг нашите съграждани записаха успех над Хасково с 4:3 срещи, а след това победиха драматично Атлет (Първомай) с 4:3 и в пряк двубой за първото място загубиха с 5:2 от Стара Загора.

При мъжете пазарджиклии са пети. Това е на практика същото класиране, както миналата година, което е много добър резултат, отчете наставникът на отбора от Пазарджик Неделчо Кесов. Отборът ни при мъжете бе в състав: Борис Кесов, Илиян Стоилов, Илиян Янков, Кристиян Митев, Кристиян Китанов, Адриан Симеонов и Лъчезар Ситнов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx