Оборище остана без президент

Време за четене: 2 минути

Изпадналият от Втора лига Оборище (Панагюрище) ще кара на автопилот до 29 август, когато трябва да се проведе Общо събрание на клуба.

На състоялото се късно снощи заседание на УС шефът на клуба Стоян Байряков подаде оставка. Футболният деятел мотивира решението си с липсата на пари и неизвестността пред клуба.

Касата дрънка на празно. Нямаме яснота при какви параметри и кога ще бъде подновен спонсорския договор с „Асарел – Медет”. Закъсняваме фатално за всичко, тъй като към днешна дата нямаме нито избран треньор, нито привлечени футболисти. Това е просто безхаберие. В такава обстановка няма как да продължа работа.

Байряков разкри, че носил оставката в джоба си още от 3 март, но я хвърлил на масата едва вчера. Според него и към момента в Панагюрище не е изяснен кардиналният въпрос: за какво ще се бори Оборище през новия сезон – живуркане в Трета лига или завръщане във Втора лига.

До провеждане на Общото събрание през август, дуо, излъчено от УС, ще движи оперативната работа в клуба. Става въпрос за членовете на Управата Пламен Търкаланов и Тодор Маринов. Според източник от постоянното присъствие на стадион „Орчо войвода” президентът Стоян Байряков останал в изолация сред колегите си в УС и де факто бил принуден да абдикира. Зад гърба му, хора с позиции в Управата и града се свързали с кадрите на Левски Георги Славчев и Мечо Телкийски, които най-вероятно ще бъдат новите съответно спортен директор и старши-треньор на клуба. Отделно от това, веднага след изпадането на отбора в Радомир, Байряков бил „накиснат” пред феновете и нарочен за главния виновник това да се случи. Още тогава станало ясно, че Оборище ще има нов шеф от лятото.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
6 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Един там

С чужда пита помен прави, големия специалист. Какво оставяте – руини , раздавахте пари за анонимници – били сте освободени по физическо цялата банда – Анчев Ганчев Драганчев.

ultras

Мисля време е някой от обществено-социалното-отговорното-устойчиво развитото предприятие да излезе да вземе отношение по въпроса. Явно в управлението на клуба са били само началници на водопад.

Кур

Нещастници

Воевода

Ама директорът си тръгва обиден май… Тц,тц,тц-наглоста човешка граници не знае,ей! Ами касата не е бездънна г-н Байряков-когато се бърка юнашки в нея,тя рано или късно се изпразва.Разбираме,че пари в момента няма-ясно.Кажете обаче как се разпореждахте с тях когато ги имаше в изобилие? Как пък нито веднъж не поехте отговорност за грешните ви преценки и решения ,ами все някой друг ви беше виновен?И децата могат да ви кажат ,че колата се обърна с назначението на телевизионната звезда Геле Славков.Ама този човек е мозъчен сиромах и футболен лаик,бе г-н Байряков-как въобще ви хрумна,че може да свърши каквато и да е работа… Прочетете повече »

ДЕЛЧЕВ

Дали платиха , наемите на Панагюрци за апартаментите , къщите , етажите ? До вчера 20 юни нямаше преводи ! ! !

Фен

Смешника Байрактаров и Долната курва Анчев се наиграха! Безпардонни боклуци!

6
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx