1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Хебър с два лагера и 11 контроли

Хебър с два лагера и 11 контроли

Време за четене: < 1 минута

Футболният тим на Хебър се събира в понеделник за старт на лятната си подготовка.

Предсезонният подготвителен цикъл на отбора ще бъде близо 2 месеца, като през това време хебърци ще се готвят поне на три места. Треньорът Танчо Калпаков е планувал два лагера – първият е 10-дневен и ще се проведе на Банско между 9 и 18 юли. Вторият ще бъде едноседмичен и почти сигурно ще се състои в Долна баня между 30 юли и 4 август. На този етап няма напуснали или освободени футболисти.

Танчо Калпаков:

Бях казал на момчетата, ако някой иска да ходи другаде, да ми каже, за да взема съответно негов заместник. Досега никой от тях не е споделил такова нещо и предполагам ще продължим в същия състав. Леки дилеми имат единствено Николай Николов – Хълк и Димитър Тошкин, но решението дали да продължат с нас ще си бъде изцяло тяхно.

В същото време той обяви, че очаква към отбора да се присъедини нов нападател, който обаче ще изкара пробен период. Момчето е юноша на столичен отбор и през пролетта се представи много добре в Трета лига.

По време на лятната си подготовка пазарджиклии ще изиграят цели 11 контроли. Първата от тях ще бъде срещу столичния Левски още идната сряда в Пазарджик.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx