1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Близнаците Миневи и Сашо Тунчев излизат в благотворителен мач за Митко

Близнаците Миневи и Сашо Тунчев излизат в благотворителен мач за Митко

Време за четене: 2 минути

Бившите национали на Пазарджик – близнаците Веселин и Йордан Миневи и Александър Тунчев излизат в неделя в благотворителен мач.

Срещата ще се играе от 16 часа на терена на комплекса „Релакс” край Писковец и ще бъде част от подета кампания за събиране на средства за лечение на малкия Димитър Ричков.

Десетгодишният ученик от ОУ „Отец Паисий” страда от Анапластичен едроклетъчен неходжкинов лимфом, трета степен и се нуждае от трансплантация на костен мозък. Операцията трябва да се направи в Германия, но семейството на момчето няма финансовата възможност за това.

“Ние сме наясно, че е по-лесно много хора да дадат по малко пари, отколкото няколко човека по много. Затова каним всички, които искат да помогнат за събирането на пари за Митко, да се включат в нашата инициатива”, сподели един от организаторите на мача Александър Тунчев.

Освен него и близнаците Миневи, покани за мача са получили всички от някогашния тим на Хебър, набор 1980, който взе медали от републиканското за юноши през 1997 година. До участие в шоумача ще бъдат допуснати и най-обикновени фенове, които решат да отделят от времето си в неделната вечер. Край терена ще бъде поставена и кутия за дарения. Средства за малкия Митко може да се дарят и на посочената по-долу банкова сметка:

Банка ДСК – ЕАД BGN IBAN BG 05STSA93000025160733 BIG STSABGSF Димитър Георгиев Ричков

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx