1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Близнаците Миневи и Сашо Тунчев излизат в благотворителен мач за Митко

Близнаците Миневи и Сашо Тунчев излизат в благотворителен мач за Митко

Време за четене: 2 минути

Бившите национали на Пазарджик – близнаците Веселин и Йордан Миневи и Александър Тунчев излизат в неделя в благотворителен мач.

Срещата ще се играе от 16 часа на терена на комплекса „Релакс” край Писковец и ще бъде част от подета кампания за събиране на средства за лечение на малкия Димитър Ричков.

Десетгодишният ученик от ОУ „Отец Паисий” страда от Анапластичен едроклетъчен неходжкинов лимфом, трета степен и се нуждае от трансплантация на костен мозък. Операцията трябва да се направи в Германия, но семейството на момчето няма финансовата възможност за това.

“Ние сме наясно, че е по-лесно много хора да дадат по малко пари, отколкото няколко човека по много. Затова каним всички, които искат да помогнат за събирането на пари за Митко, да се включат в нашата инициатива”, сподели един от организаторите на мача Александър Тунчев.

Освен него и близнаците Миневи, покани за мача са получили всички от някогашния тим на Хебър, набор 1980, който взе медали от републиканското за юноши през 1997 година. До участие в шоумача ще бъдат допуснати и най-обикновени фенове, които решат да отделят от времето си в неделната вечер. Край терена ще бъде поставена и кутия за дарения. Средства за малкия Митко може да се дарят и на посочената по-долу банкова сметка:

Банка ДСК – ЕАД BGN IBAN BG 05STSA93000025160733 BIG STSABGSF Димитър Георгиев Ричков

Борислав Даскалов Тодор Попов

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx