1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Несъществуващи клубове
  6. »
  7. Свобода
  8. »
  9. Старши-треньорът на Свобода (Пещера) даде много добра оценка на отбора за изминалото първенство

Старши-треньорът на Свобода (Пещера) даде много добра оценка на отбора за изминалото първенство

Време за четене: 2 минути

Свобода завърши на 12-то място в Югозападната Трета лига, но предвид доста фактори около отбора, постижението е повече от сериозно.

Георги Мечечиев:

Доволен съм от годината. Направихме един отличен първи полусезон и малко по-слаб втори. При условие, че отборът няма регулярен тренировъчен цикъл, тренира три пъти в седмицата и за една година е направил едва три пъти възстановяване. На този фон резултатите са повече от отлични. Също така се надявам през новия сезон нещата да се подобрят, за да бъдем по-конкурентни. Благодарни сме на президента Атанас Чапаров и на изпълнителния директор на Биовет Ангел Желязков, които правят всичко възможно, за да има футбол в Пещера. Но ако искат този град да стои по-солидно на футболната карта на България, и други хора трябва да се ангажират по-сериозно. Щастлив съм, че работя с тези мъжки момчета, които изграждат отбора. Тяхната заслуга е неоспорима. Все пак при бюджет като нашия и всичко останало, което отбелязваме, ние се спасихме от изпадане 8 кръга преди края. Това беше целта и футболистите я постигнаха.

Свобода 2011 (Пещера) завърши сезона с 10 победи, 8 равенства и 16 загуби, което им гарантира 38 точки. Накрая той изказа и респект към помощника си Явор Въндев, който влиза на терена и се превърна в основен реализатор на тима.

Благодаря на моя играещ-помощник треньор и капитан на отбора Явор Въндев, който вкара 19 гола. А това не е никак малко за отбор със скромни възможности като нашия.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx