Старши-треньорът на Свобода (Пещера) даде много добра оценка на отбора за изминалото първенство

Време за четене: 2 минути

Свобода завърши на 12-то място в Югозападната Трета лига, но предвид доста фактори около отбора, постижението е повече от сериозно.

Георги Мечечиев:

Доволен съм от годината. Направихме един отличен първи полусезон и малко по-слаб втори. При условие, че отборът няма регулярен тренировъчен цикъл, тренира три пъти в седмицата и за една година е направил едва три пъти възстановяване. На този фон резултатите са повече от отлични. Също така се надявам през новия сезон нещата да се подобрят, за да бъдем по-конкурентни. Благодарни сме на президента Атанас Чапаров и на изпълнителния директор на Биовет Ангел Желязков, които правят всичко възможно, за да има футбол в Пещера. Но ако искат този град да стои по-солидно на футболната карта на България, и други хора трябва да се ангажират по-сериозно. Щастлив съм, че работя с тези мъжки момчета, които изграждат отбора. Тяхната заслуга е неоспорима. Все пак при бюджет като нашия и всичко останало, което отбелязваме, ние се спасихме от изпадане 8 кръга преди края. Това беше целта и футболистите я постигнаха.

Свобода 2011 (Пещера) завърши сезона с 10 победи, 8 равенства и 16 загуби, което им гарантира 38 точки. Накрая той изказа и респект към помощника си Явор Въндев, който влиза на терена и се превърна в основен реализатор на тима.

Благодаря на моя играещ-помощник треньор и капитан на отбора Явор Въндев, който вкара 19 гола. А това не е никак малко за отбор със скромни възможности като нашия.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *