1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. ОС на БФС Новини
  6. »
  7. БФС – Пазарджик закри сезона

БФС – Пазарджик закри сезона

Време за четене: 2 минути

Съдиите и делегатите към областната централа на БФС в Пазарджик отбелязаха края на спортно-състезателната 2017/18 година.

Традиционното лятно тържество бе уважено от над 60 длъжностни лица от региона. Сбирката бе и повод за равносметка за изминалата спортно-състезателна година. Председателят на ОС на БФС – Пазарджик Спас Иванов отчете труден, но успешен за съдии и делегати сезон.

Нямаме никакво основание да се срамуваме, че сме изкарали едно добро първенство, в което БФС по никакъв начин не беше замесен в разпределението на местата при влизащи и изпадащи. А това е най-важното и определящо за работата ни.

Той отчете и подмладяването в съдийската колегия, която беше подсилена от 10 нови попълнения в последните няколко месеца.

Това е ново начало. Когато станах председател през 2005-та година един от приоритетите ми беше да се вливат нови хора в съдийската колегия и към днес мога да кажа, че на 90 %-та съставът спрямо тогава е подменен с по-млади кадри.

В хода на тържеството бяха раздадени и няколко индивидуални награди. Приза за най-добър ръководещ съдия в областта грабна Станислав Апостолов. Асистент №1 стана Спас Абаджиев. Призът за делегат №1 бе завоюван от секретаря на областната централа Георги Мацев. При дамите най-добра ръководеща съдийка стана Кристина Георгиева, а за най-добра асистентка бе отличена Джулия Бутракова. Специална награда за цялостен принос арбитрите присъдиха на областния председател Спас Иванов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Subscribe
Notify of
guest
5 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
stalin5
stalin5
5 години

Според моето скромно мнение Кристина Георгиева заслужава да бъде съдия номер едно изобщо!!!

ultramik
ultramik
5 години
Отговор на  stalin5

Без да си правя майтап съм на същото мнение. Какви са тия отделни категории.

stslin5
stslin5
5 години

Какъв майтап бе колега,това си е живата истина !

Doktora
Doktora
5 години

Само една вметка… Пазарджик има една ръководеща съдийка. САМО ЕДНА! Нормално да е Кристина Георгиева. Иначе наистина тя е уникален съдия! Мисля, че е време да я пускат на силни дербита, защото другите съдии не се справят с тях.

lupa
lupa
5 години

Много много високи оценки браво доста добри и на 100% честност на мачовете ,много коректно всичко.Ако така беше и в Испания и там щеше да се развива футбола

5
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx