БФС – Пазарджик закри сезона

Време за четене: 2 минути

Съдиите и делегатите към областната централа на БФС в Пазарджик отбелязаха края на спортно-състезателната 2017/18 година.

Традиционното лятно тържество бе уважено от над 60 длъжностни лица от региона. Сбирката бе и повод за равносметка за изминалата спортно-състезателна година. Председателят на ОС на БФС – Пазарджик Спас Иванов отчете труден, но успешен за съдии и делегати сезон.

Нямаме никакво основание да се срамуваме, че сме изкарали едно добро първенство, в което БФС по никакъв начин не беше замесен в разпределението на местата при влизащи и изпадащи. А това е най-важното и определящо за работата ни.

Той отчете и подмладяването в съдийската колегия, която беше подсилена от 10 нови попълнения в последните няколко месеца.

Това е ново начало. Когато станах председател през 2005-та година един от приоритетите ми беше да се вливат нови хора в съдийската колегия и към днес мога да кажа, че на 90 %-та съставът спрямо тогава е подменен с по-млади кадри.

В хода на тържеството бяха раздадени и няколко индивидуални награди. Приза за най-добър ръководещ съдия в областта грабна Станислав Апостолов. Асистент №1 стана Спас Абаджиев. Призът за делегат №1 бе завоюван от секретаря на областната централа Георги Мацев. При дамите най-добра ръководеща съдийка стана Кристина Георгиева, а за най-добра асистентка бе отличена Джулия Бутракова. Специална награда за цялостен принос арбитрите присъдиха на областния председател Спас Иванов.

pzsport

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

5 коментара по “БФС – Пазарджик закри сезона

 • юни 6, 2018 в 12:25
  Връзка към коментара
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Само една вметка… Пазарджик има една ръководеща съдийка. САМО ЕДНА! Нормално да е Кристина Георгиева. Иначе наистина тя е уникален съдия! Мисля, че е време да я пускат на силни дербита, защото другите съдии не се справят с тях.

  Отговор
 • юни 6, 2018 в 17:51
  Връзка към коментара
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Много много високи оценки браво доста добри и на 100% честност на мачовете ,много коректно всичко.Ако така беше и в Испания и там щеше да се развива футбола

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *