1. Начало
  2. »
  3. Млади таланти
  4. »
  5. Осем отбора ще участват в турнира „Орлета Къп 2018“

Осем отбора ще участват в турнира „Орлета Къп 2018“

Време за четене: < 1 минута

На 2 юни, събота, на стадион „Тракиец“ в Главиница ще се проведе петото издание на традиционния детски футболен турнир “Орлета къп 2018”, организиран от Община Пазарджик и местния ДФК Орлета.

В състезанието ще участват осем отбора, разпределени в две групи. Турнирът е за деца, родени след 1 януари 2009 година, като тази година в състезанието участват възпитаници на елитните футболни школи на Локомотив 1926 (Пловдив), Берое (Стара Загора), ДФК Орлета, ФК Хасково, ФК Кронос (Пловдив), ДЮФК Национал (София), ФК Беломорец (Асеновград) и ФК Пловдив Сити.

Турнирът ще се играе по правилата на Футбол 7, като регламентът предвижда след изтеглянето на жребия сутринта да се оформят две групи по четири отбора. Победителите в групите ще се срещнат на финал от 16:00 часа.

Тази година турнирът е благотворителен в подкрепа на двегодишния Димитър Борисов Ганев, който страда от Синдром на Аперт – генетично заболяване, което засяга костите на черепа, краката и ръцете. Митко е брат на футболист от детския отбор на ДФК Орлета U12 (набор 2006).

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx