1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове Югозападна трета лига
  6. »
  7. Оборище
  8. »
  9. В Оборище изпуснали 20 хиляди за оставане

В Оборище изпуснали 20 хиляди за оставане

Време за четене: < 1 минута

20 000 лева е била отборната премия на футболисти и треньори от ФК Оборище за съдбоносния мач в Радомир срещу Струмска слава.

Както е известно, 20 минути преди края на въпросната среща „войводите” водеха с 0:1 и се виждаха в състава на Втора лига преди да се случи обратът на домакините в рамките на 240 секунди. От щаба на Оборище били сигурни в успеха на своите и дори изтеглили необходимата сума за премия „оставане” предварително.

Още след мача бяхме готови да раздадем на калпак по 1 000 лева на всички. Ведомостта беше изготвена и оставаше да се положат само подписите, но това е футболът.

Футболисти и треньори вече са си събрали багажа от стадиона и квартирите в Панагюрище. В следващите дни УС на клуба ще трябва да се събере за да направи анализ на случилото се и да изготви план по какъв начин ще продължи напред ФК Оборище. Със сигурност на „Орчо войвода” ще правят отбор от нулата – като се започне от треньора и се стигне до последната резерва в тима. Тепърва ще се решава и съдбата на Оборище II, който се състезава в „А” ОГ. През последните 8 години бавно и методично ФК Оборище вървеше по възходяща права. Тимът най-напред влезе в Трета лига през лятото на 2011-та, а 4 години по-късно се пребори и за промоция в “Б” група. Сега тимът прави една крачка назад и само времето ще покаже дали тя ще бъде подготовка за скок напред или клубът ще избере вегитиране в Трета лига.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
4 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
ultramik

Оборище 2 сигурно ще спре участието си в А регионална. Ще е интересно какви ще са последиците ама няма да са добри за жалост.

Фен

От толкова много разбирачи до къде се докарахте,сигурно и от трета лига ще изпаднете!

Фен

Завръщане в Б група

Ййй

Оборище 2 се маха от Аофг и влиза Момина клисура

4
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx