В Оборище изпуснали 20 хиляди за оставане

Време за четене: < 1 минута

20 000 лева е била отборната премия на футболисти и треньори от ФК Оборище за съдбоносния мач в Радомир срещу Струмска слава.

Както е известно, 20 минути преди края на въпросната среща „войводите” водеха с 0:1 и се виждаха в състава на Втора лига преди да се случи обратът на домакините в рамките на 240 секунди. От щаба на Оборище били сигурни в успеха на своите и дори изтеглили необходимата сума за премия „оставане” предварително.

Още след мача бяхме готови да раздадем на калпак по 1 000 лева на всички. Ведомостта беше изготвена и оставаше да се положат само подписите, но това е футболът.

Футболисти и треньори вече са си събрали багажа от стадиона и квартирите в Панагюрище. В следващите дни УС на клуба ще трябва да се събере за да направи анализ на случилото се и да изготви план по какъв начин ще продължи напред ФК Оборище. Със сигурност на „Орчо войвода” ще правят отбор от нулата – като се започне от треньора и се стигне до последната резерва в тима. Тепърва ще се решава и съдбата на Оборище II, който се състезава в „А” ОГ. През последните 8 години бавно и методично ФК Оборище вървеше по възходяща права. Тимът най-напред влезе в Трета лига през лятото на 2011-та, а 4 години по-късно се пребори и за промоция в “Б” група. Сега тимът прави една крачка назад и само времето ще покаже дали тя ще бъде подготовка за скок напред или клубът ще избере вегитиране в Трета лига.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

4 коментара по “В Оборище изпуснали 20 хиляди за оставане

 • май 21, 2018 в 14:52
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Оборище 2 сигурно ще спре участието си в А регионална. Ще е интересно какви ще са последиците ама няма да са добри за жалост.

  Отговор
 • май 21, 2018 в 15:55
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  От толкова много разбирачи до къде се докарахте,сигурно и от трета лига ще изпаднете!

  Отговор
 • май 23, 2018 в 08:47
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Оборище 2 се маха от Аофг и влиза Момина клисура

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *