Станаха ясни повечето съперници на Чико-Бунара

Време за четене: < 1 минута

Станаха ясни повечето от евентуалните противници на Чико-Бунара за предстоящите баражи за попълване на Югозападната трета лига.

Тази година представител на Кюстендилска област ще бъде ФК Велбъжд. Той ще завърши на втора позиция в местната зона „Осогово”, но ще играе баражи, тъй като първенецът ФК Кюстендил не отговоря на нормативните изисквания на БФС. Само преди 3 дни двата кюстендилски тима се срещнаха в мач, който след 0:0 не излъчи краен победител.

От Благоевградско на квалификации ще се яви познатият Места (Хаджидимово), който 2 кръга преди края на шампионата е с равни точки с Белица, но единствен отговаря на условията за участие на бараж.

По заплетена е ситуацията в групите София-град и София–област

Представителите от тези зони ще станат ясни след изиграване на предварителните квалификации между Надежда (Доброславци) – Левски-Раковски и Спортист (Своге) – Бенковски (Костенец).

Най-вероятно и тази година няма да има представител от област Перник, тъй като първенецът Витоша (Долна диканя) и неговите подгласници от Чорни (Брезник) и Ерма (Трън) едва ли ще бъдат допуснати до квалификации.

Предстои уточняване на датите за провеждане на баражите. Предварителните дати бяха 4 и 8 юни, но е възможно те да бъдат променени.

Ако участниците са 5, ще има предварителна елиминация и 3 почиващи отбора. При 4 отбора ще се изиграе един кръг, като в трета лига директно ще влязат победителите от двата мача. Както винаги, елиминациите ще се играят на неутрален терен, а потенциалните стадиони на провеждане ще бъдат в София, Ихтиман и Радомир.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

4 коментара по “Станаха ясни повечето съперници на Чико-Бунара

 • май 17, 2018 в 10:41
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  За Б окръжните ЮГ и СЕВЕР за отборите завършили на 2ро място, ще се играят ли баражи? Колко отбора отпадат от А окръжна 2 или 3?

  Отговор
 • май 17, 2018 в 12:21
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  От А окръжна изпадат 2 отбора,и те са ясни,за да изпаднат три трябва Пещера да изпаднат от В група,което няма как да стане,за да играят бараж вторите от Б окръжните трябва Бяга да се качат в В група,което също няма да се случи.

  Отговор
 • май 18, 2018 в 17:51
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Те не могат да бият Мирянци, та за “В” група говорите 😂😂😂

  Отговор
 • май 18, 2018 в 18:17
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Важно , че 7 отнесоха абонатите.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *