1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Чико-Бунара
  8. »
  9. Станаха ясни повечето съперници на Чико-Бунара

Станаха ясни повечето съперници на Чико-Бунара

Време за четене: < 1 минута

Станаха ясни повечето от евентуалните противници на Чико-Бунара за предстоящите баражи за попълване на Югозападната трета лига.

Тази година представител на Кюстендилска област ще бъде ФК Велбъжд. Той ще завърши на втора позиция в местната зона „Осогово”, но ще играе баражи, тъй като първенецът ФК Кюстендил не отговоря на нормативните изисквания на БФС. Само преди 3 дни двата кюстендилски тима се срещнаха в мач, който след 0:0 не излъчи краен победител.

От Благоевградско на квалификации ще се яви познатият Места (Хаджидимово), който 2 кръга преди края на шампионата е с равни точки с Белица, но единствен отговаря на условията за участие на бараж.

По заплетена е ситуацията в групите София-град и София–област

Представителите от тези зони ще станат ясни след изиграване на предварителните квалификации между Надежда (Доброславци) – Левски-Раковски и Спортист (Своге) – Бенковски (Костенец).

Най-вероятно и тази година няма да има представител от област Перник, тъй като първенецът Витоша (Долна диканя) и неговите подгласници от Чорни (Брезник) и Ерма (Трън) едва ли ще бъдат допуснати до квалификации.

Предстои уточняване на датите за провеждане на баражите. Предварителните дати бяха 4 и 8 юни, но е възможно те да бъдат променени.

Ако участниците са 5, ще има предварителна елиминация и 3 почиващи отбора. При 4 отбора ще се изиграе един кръг, като в трета лига директно ще влязат победителите от двата мача. Както винаги, елиминациите ще се играят на неутрален терен, а потенциалните стадиони на провеждане ще бъдат в София, Ихтиман и Радомир.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
4 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Въпроси

За Б окръжните ЮГ и СЕВЕР за отборите завършили на 2ро място, ще се играят ли баражи? Колко отбора отпадат от А окръжна 2 или 3?

Гибона

От А окръжна изпадат 2 отбора,и те са ясни,за да изпаднат три трябва Пещера да изпаднат от В група,което няма как да стане,за да играят бараж вторите от Б окръжните трябва Бяга да се качат в В група,което също няма да се случи.

Бялото сладко

Те не могат да бият Мирянци, та за “В” група говорите 😂😂😂

Куче без опашка - гуджук

Важно , че 7 отнесоха абонатите.

4
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx