1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Работнически спорт
  8. »
  9. Пожарната и Общината първи в лекоатлетическия турнир

Пожарната и Общината първи в лекоатлетическия турнир

Време за четене: 2 минути

Ясни са призьорите в поредната дисциплина от работническите спортни игри – лекоатлетическия турнир, който се състоя на Зоната на здравето.

65 състезатели от фирми, организации и сдружения взеха участие в проявата. При мъжете в бягането на 100 метра победител стана Георги Нончев от Пожарната. След него се наредиха Димитър Кобаков и Рангел Парасков от ОД на МВР. В дългото бягане на 1 000 метра първи финишира Георги Николов от Общината, а след него се наредиха Рангел Парасков от ОД на МВР и Петко Лазаров от Пожарната. На дългия скок най-добре се представи Георги Иванчев от Пожарната, следван от Виден Василев (Спортно училище) и Димитър Стефанов (Пожарната). В състезанието по тласкане на гюле на първо място се нареди Стоян Кочев от ОД на МВР, с подгласници Димитър Котларов от общината и Георги Нончев от Пожарната. Победител в отборната надпревара при мъжете стана тимът на Пожарната. Втори се класираха дебютантите от Спортното училище, а трети ОД на МВР.

При жените в дисциплината бягане на 100 метра победителка стана лекоатлетка номер 1 за 2017 г. Илияна Лупова от ОД на МВР. Тя е следвана от Димитрия Пеева и Десислава Кръстева от Общината. Дългият скок отново бе спечелен от Илияна Лупова, а след нея се наредиха Величка Кръстева и Златка Казакова от Елхим-Искра. В дисциплината тласкане на гюле първото място спечели Златка Казакова от Елхим-Искра, а след нея се класираха Илияна Лупова от ОД на МВР и Елка Минева от Затвора. Отборното първенство при жените спечели Общината. На второ място се класира ОД на МВР, а на трето акумулаторния завод.

Призьорите в отборното и лично класиране бяха наградени с купи, медали и предметни награди.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx