1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Работнически спорт
  8. »
  9. Затвора и КАТ почнаха с победи на работническото

Затвора и КАТ почнаха с победи на работническото

Време за четене: < 1 минута

Загуба от Затвора с 2:4 записаха дебютантите от Спортното училище на старта на 36-тия общински работнически турнир по минифутбол за купата „13 века България”.

Председателят на общинския работнически спортен клуб Иван Симеонов даде символично началния удар на първия мач от програмата на състезанието. По два гола за победителите от Затвора реализираха Станислав Николов – Тачо и Рангел Рабаджийски. За Спортното две попадения отбеляза Павел Павлов.

Във втората среща КАТ – Пътна полиция победи Механикс със 7:2. По два гола за катаджиите вкараха Емил Тисовски и Асен Гешев, а по веднъж се разписаха Кирил Гьошев, Стоян Примов и Любомир Палейков. За футболистите на Механикс почетния гол заби Атанас Бончев.

По традиция началото на работническия турнир по футбол бе предшествано от демонстративна среща между кметове и общински съветници. Мачът завърши с равен резултат 1:1. По един гол отбелязаха кметът на Сарая Николай Минчев и общинският съветник Иван Димитров. При дузпите по-добри се оказаха кметовете, които победиха с 3:2.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx