Танчо Калпаков: В Коларово футболните качества няма да са решаващи

Време за четене: < 1 минута

Старши-треньорът на Хебър Танчо Калпаков остана доволен от 13-тата поредна победа на отбора си, който надделя с 2:0 над Пирин в Разлог.

Теренът на стадиона в Разлог беше добър за игра и това ни улесни, защото умеем да си подаваме топката. Това беше всъщност и нашето предимство. След ранния първи гол се успокоихме, започнахме да си подаваме топката и да си чакаме търпеливо втория гол. С него реално затворихме мача. В края доигравахме срещата с идеята, че имаме нов мач само след три дни и трябва да спестим усилия. В минутите до края на мача домакините действително създадоха малко напрежение на защитата ни и дори можеха да ни отбележат гол. С Беласица мачът ще бъде различен, защото ни очаква може би най-лошият терен в групата. Там по-скоро битката ще надделее над чисто футболната игра. Очаквам трудно да си подаваме топката. Готвим се по-скоро да не играем футбол в Коларово, където морално-волевите и чисто биткаджийски качества ще решат крайния изход.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Един коментар по “Танчо Калпаков: В Коларово футболните качества няма да са решаващи

 • април 13, 2018 в 18:44
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Айде ако паднеме терена виновен,ако е купен мача какво ще кажеш а,поне мълчи и не се оправдавай.Когато човек се оправдава значи е виновен.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *