1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. "А" ОГ
  6. »
  7. Илиян Мирчев и още 11 пропускат Великденския кръг заради наказания

Илиян Мирчев и още 11 пропускат Великденския кръг заради наказания

Време за четене: 2 минути

Централният нападател на Спартак отнесе санкция от 6 мача.

Спартак (Калугерово) остана без централния си нападател Илиян Мирчев за следващите 6 мача. Известният като Ахил таран на калугеровци беше наказан по доклад след мача на неговия Спартак в Сарая, завършил 2:2. Тогава при резултат 0:2 за гостите Мирчев бележи гол, който обаче е отменен заради вдигнат флаг на помощник-съдията от Пловдив Енчо Златански. Ситуацията е последвана от групов протест от страна на гостите, в който най-деен според доклада на длъжностните лица е бил Илиян Мирчев, отстранен с директен червен картон заради опит за нарушаване на физическия интегритет на асистент-рефера Енчо Златански.

Президентът на Спартак: Ограбват труда ни

Президентът на Спартак (Калугерово) Стефан Христов не скри възмущението си от скандалния мач в Сарая, където неговият тим пропусна да вземе живителни 3 точки в битката за оцеляване и в същото време заради това загуби за 6 срещи най-добрия си нападател.

Грозна работа. Дойде един рефер от Пловдив и ограби труда на момчетата. Всички на стадиона видяха, че голът на Илиян е напълно редовен, само той не. Надявам се, че е от неможене, а не с умисъл. Заради тази грешка загубихме 2 точки. Това е първият случай, в който се занимавам с действията на съдиите. Досега си мълчах, но тази подигравка в Сарая ми дойде в повече.

Старши-треньорът на Спартак Димитър Пашев пък определи наказанието на Илиян Мирчев като прекалено сурово.

В „А” ОГ след отминалия кръг бяха наложени още 3 лични санкции

По един принудително ще пропуснат Илия Иванов от Чепинец (Велинград), Иван Тонов от Величково и Димитър Асенов от Балкан (Варвара). Тимът на Левски (Паталеница) пък беше глобен с 63 лева.

8 пък са лишените от състезателни права в „Б” ОГ

За 2 мача са наказани Васил Гущеров от Лесичово и Илия Шахларскки от Карабунар. По един мач ще пропуснат Йордан Пенков от Барикади (Стрелча), Цветан Ганчев от Лесичово, Асен Запрянов, Янислав Ненов и Стефан Шахларски от Карабунар и Десислав Стойнов от Лозен.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx