Илиян Мирчев и още 11 пропускат Великденския кръг заради наказания

Време за четене: 2 минути

Централният нападател на Спартак отнесе санкция от 6 мача.

Спартак (Калугерово) остана без централния си нападател Илиян Мирчев за следващите 6 мача. Известният като Ахил таран на калугеровци беше наказан по доклад след мача на неговия Спартак в Сарая, завършил 2:2. Тогава при резултат 0:2 за гостите Мирчев бележи гол, който обаче е отменен заради вдигнат флаг на помощник-съдията от Пловдив Енчо Златански. Ситуацията е последвана от групов протест от страна на гостите, в който най-деен според доклада на длъжностните лица е бил Илиян Мирчев, отстранен с директен червен картон заради опит за нарушаване на физическия интегритет на асистент-рефера Енчо Златански.

Президентът на Спартак: Ограбват труда ни

Президентът на Спартак (Калугерово) Стефан Христов не скри възмущението си от скандалния мач в Сарая, където неговият тим пропусна да вземе живителни 3 точки в битката за оцеляване и в същото време заради това загуби за 6 срещи най-добрия си нападател.

Грозна работа. Дойде един рефер от Пловдив и ограби труда на момчетата. Всички на стадиона видяха, че голът на Илиян е напълно редовен, само той не. Надявам се, че е от неможене, а не с умисъл. Заради тази грешка загубихме 2 точки. Това е първият случай, в който се занимавам с действията на съдиите. Досега си мълчах, но тази подигравка в Сарая ми дойде в повече.

Старши-треньорът на Спартак Димитър Пашев пък определи наказанието на Илиян Мирчев като прекалено сурово.

В „А” ОГ след отминалия кръг бяха наложени още 3 лични санкции

По един принудително ще пропуснат Илия Иванов от Чепинец (Велинград), Иван Тонов от Величково и Димитър Асенов от Балкан (Варвара). Тимът на Левски (Паталеница) пък беше глобен с 63 лева.

8 пък са лишените от състезателни права в „Б” ОГ

За 2 мача са наказани Васил Гущеров от Лесичово и Илия Шахларскки от Карабунар. По един мач ще пропуснат Йордан Пенков от Барикади (Стрелча), Цветан Ганчев от Лесичово, Асен Запрянов, Янислав Ненов и Стефан Шахларски от Карабунар и Десислав Стойнов от Лозен.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *