Оборище гони първа победа край морето

Време за четене: 2 минути

Футболистите на Оборище се готвят сериозно за предстоящия мач с ОФК Поморие, който е от особена важност и за двата тима.

Поморие е на десето място във временното класиране, а Оборище е на незвидното 14-то. Наставникът Радослав Боянов няма сериозно кадрови проблеми преди тази среща.

Всички са здрави. При Сандов отшумя болката в прасеца. Тренировките ни ще бъдат предимно с тактическа насоченост спрямо предстоящия съперник. Ще се подготвим да покажем в една добра светлина. Напълно сме наясно, че ни очаква много тежък мач.

В четвъртък отборът пътува за Поморие, а мачът ще се играе в петък от 15 часа.

Екстреньорът на Оборище си тръгна срещу две заплати

Ръководството на Оборище в лицето на президента Стоян Байряков се раздели цивилизовано с уволнения преди десет дни вече бивш старши-треньор Иван Атанасов. Той е получил като неустойка две месечни заплати за да разтрогне по „взаимно съгласие” с клуба от „Орчо войвода”.

Този път циркове като с Ангел Славков нямаше. Разделихме се като големи хора. Независимо, че целите не се постигнаха ние благодарим на Иван Атанасов за съвместната ни работа и му пожелаваме бъдещи успехи на треньорското поприще.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *