1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове Югозападна трета лига
  6. »
  7. Оборище
  8. »
  9. Шефът на Оборище: Атанасов не изпълни целите

Шефът на Оборище: Атанасов не изпълни целите

Време за четене: < 1 минута

Председателят на УС на Оборище Стоян Байряков обясни защо е взел решение да прекрати договора на вече бившия старши-треньор на тима Иван Атанасов.

Нямам лоши чувства към Иван Атанасов, но нямам и сантименти. Той имаше поставени цели в краткосрочен план. Ние бяхме над чертата, когато той дойде, а след само три изиграни мача вече сме изпадащи. По-добре да сменим треньора сега, отколкото после, когато вече е късно. За тези два месеца много неща не ми харесаха около отбора. И в зимната подготовка, и в тренировъчния цикъл, и по време на мачовете, но гледах да си мълча. Когато обаче няма резултати, трябват действия. За съжаление нямаме време. Така отговарям задочно на тези, които биха попитали защо толкова бързо се разделихте с треньора. Наясно съм, че има и риск в цялата тази работа, но Радо Боянов е с отбора от началото на зимната подготовка и не смятам, че ще има някакви трусове при смяната на треньорския мостик.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Ултрас

Време е и г-н Байряков да поеме някаква отговорност, да даде обяснение за неудачните си избори за треньор (особено Геле Станков) и да спре вечно да се оправдава с някой друг,защото става малко “кой ми ака в гащите?”.Много неща не му били харесали в подготовката-той като какъв се изказва-като някой с дългогодишен опит на играч на високо професионално ниво или обигран футболен ръководител? Може ли да попитате г-н Байряков дали Асарел все още финасира отбора и дали вече съдбата на Оборище не е предрешена,а имено скоростно спускане към аматьорския футбол?Какво ще напоня тогава за времето когато в града е имало… Прочетете повече »

ultras

Абсолютно съгласие и адмирации за предишния коментар. Време е да се зададе въпросът има ли смисъл от професионален футбол в Панагюрище, при сегашното състояние на нещата, и то не от днес. Абсолютно неадекватно ръководство, спонсор, който не знам къде намира смисъл в харченето на едни доста сериозни средства/но защо е поставил такова ръководство!!?? само той си знае/, никаква перспектива и мисъл за утрешния ден. Смяна на по три-четири треньори за сезон, всеки полусезон смяна на 15-20 играчи, без цели за бъдещето, без инвестиции в базата, никаква продукция от школата, никакъв мениджмънд. Жалко. Даже публиката намалява с всеки изминал мач. Слабо… Прочетете повече »

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx