1. Начало
  2. »
  3. Млади таланти
  4. »
  5. Шампион остави в Пазарджик куп медали от Държавното по модерен петобой

Шампион остави в Пазарджик куп медали от Държавното по модерен петобой

Време за четене: 1 минута

При изключително голям успех премина за СК Шампион поредният старт по модерен петобой, който се проведе в Пазарджик. Състезанието беше за възрасти под 13-годишни, които се състезаваха на плуване 100 м. свободен стил и бягане на 800 метра. Индивидуално на първо и второ място при момчетата се класираха Георги Йорданов и Александър Тодоров с отлични времена на плуване и бягане.

В компания с две години по-малките Георги Илиев и Томас Григоров отборът на Шампион стъпи на най-високото шампионско първо място. Не се посрамиха и момичета на клуба, които отборно се класираха на второ място и грабнаха сребърните медали. Те бяха в състав Любов Чалъкова, Теодора Маринова, Рая Христоскова и Ивайла Цветкова.

В два дни пък преминаха стартовете на състезателите под 17 години в дисциплини плуване на 200 метра и комбинирана дисциплина – бягане 3 по 800 метра с 3 стрелби. Индивидуално сребърни отличия спечелиха Виктория Стойнова и Любомир Германов.

В отборното класиране шампионите окупираха всички втори и трети места и спечелиха общо 4 купи от 6 възможни. Любомир Германов, Ангел Франгов и Христо Георгиев взеха сребърни медали, а Емил Грозданов, Радослав Христов и Есат Динч бронзови. В отборното класиране при момичетата “шампионите” се подредиха на второ, трето и четвърто място.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx