Преди мачовете в „Б“ ОГ + прогнози

Време за четене: 3 минути

През този уикенд, на 17 и 18 март, ще се изиграят мачовете от XIII кръг на „Б“ ОГ Север и Юг. Ето кои са срещите и нашите прогнози за тях:

„Б“ ОГ Север

17 март 2018, събота, 15:00 часа/XIII кръг:

Лесичово (Лесичово) – Барикади (Стрелча) – Петият в класирането приема втория Барикади. Домакините започнаха сезона повече от добре с победа като гост в предишния кръг, а Барикади трудно победи Шипка (Драгор). Нашата прогноза е победа за домакините.

Шипка (Драгор) – Виноградец 2014 (Виноградец) – Среща между два отбора от средата на таблицата, които са съседи в класирането и само по-добрата голова разлика дава леко предимство на отбора от Драгор, който е на шеста позиция, а Виноградец е седми. Отборът на Виноградец започна неубедително пролетния полусезон с домакинско равенство 3:3 срещу предпоследния Светкавица и затова нашата прогноза е 1.

Марица (Белово) – Миньор (Елшица) – Гостите от Елшица почиваха в предишния кръг и използваха паузата да изиграят контрола с ФК Лозен, която загубиха с 2:1. Мачът в Белово ще първият официален за тях през пролетта. Лидерът Марица няма загуба досега и едва ли ще допусне изненада на собствения си стадион. Прогноза: 1.

18 март 2018, неделя, 12:00 часа/XIII кръг:

Спартак (Бошуля) – Юнак (Ивайло) – И двата отбора започнаха пролетния полусезон със загуби, като особено неприятна бе загубата за Юнак, който получи седем гола на собствения си стадион от Спартак (Щърково). Спартак загуби с минималното 1:2 от Барикади също пред собствена публика и в неделя ще има шанс да се реваншира на привържениците си. Прогноза: 1.

18 март 2018, неделя, 15:00 часа/XIII кръг:

Светкавица (Синитово) – Карабунар (Карабунар) – В срещата между двата отбора от дъното на таблицата Светкавица има леко предимство заради равенството на чужд терен в предишния кръг. Затова нашата прогноза отново е за домакинска победа.

Отборът на Спартак (Щърково) почива.

„Б“ ОГ Юг

През този сезон, за разлика от миналия, няколко отбора имат шанс за първото място и затова мачовете през пролетта ще бъдат доста интересни.

17 март 2018, събота, 15:00 часа/XIII кръг:

Ботев (Момина клисура) – Батак (Батак) – След равенството в предишния кръг, което им костваше първото място, футболистите на Ботев едва ли ще сгрешат срещу деветия в класирането. Прогноза: 1.

18 март 2018, неделя, 11:00 часа/XIII кръг:

Спортист 2010 (Капитан Димитриево) – Коба (Радилово) – Началният час на съседското дерби беше променен и мачът ще се играе от 11 часа вместо от 12. Третото място в класирането би трябвало да даде предимство на Спортист, но в предишния кръг отборът на Коба оказа сериозна съпротива на доскорошния лидер Ботев (Момина клисура), завършвайки 1:1. Като във всяко дерби, резултатът е непредвидим и затова нашата прогноза е за равен мач.

18 март 2018, неделя, 15:00 часа/XIII кръг:
в Батак:
Кале 09 (Нова махала) – Атлетик (Мокрище) – сл.

в Септември:
Лозен (Лозен) – Родопи (Дебръщица) – Лозенци почиваха в предишния кръг и победиха Миньор (Елшица) с 2:1. Имайки предвид, че не играят на собствения си стадион, предимството в този мач ще бъде за новия лидер в класирането Родопи. Прогноза: 2.

Тракия 2017 (Звъничево) – Бенковски 2006 (Црънча) – Тракия започна неубедително, получавайки седем гола в Дебръщица. На другия полюс е направилият сериозна селекция през зимната пауза тим на Бенковски, който в предишния кръг победи отбор от горната половина на таблицата. Прогноза: 2.

Тракиец (Исперихово) – Милеви скали (Семчиново) – И двата отбора загубиха предишните си мачове, но според нас в този мач ще победи отборът от горната половина на таблицата – Тракиец.

Отборът на Атлетик (Мокрище) почива.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

2 коментара по “Преди мачовете в „Б“ ОГ + прогнози

 • март 17, 2018 в 20:24
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Абсолютно не компетентни прогнози!

  Отговор
  • март 18, 2018 в 22:21
   Permalink
   Харесвам 0
   Не харесвам 0

   Кое намирате за некомпетентно?

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.