1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Север
  6. »
  7. Юнак
  8. »
  9. Превю на 12-и кръг от северната “Б” областна група + прогнози

Превю на 12-и кръг от северната “Б” областна група + прогнози

Време за четене: 2 минути

На 10-и март, в събота, от 15 часа стартира 12-и кръг на северната “Б” областна група. Тогава се подновява пролетният полусезон след три месеца пауза.

1. Юнак (Ивайло) – Спартак (Щърково)

В предходния кръг Юнак направи нулево реми, докато Спартак понесе тежко поражение с 5:1 от Миньор (Елшица). Въпреки загубата, отборът от Щърково е на трета позиция, но със сигурност няма да им е лесно срещу миналогодишния участник в “А” областна група. Нашата прогноза е Х.

2. Карабунар – Марица (Белово)

Битка между последния и първия. Карабунар няма победа този сезон, а на точно противоположния полюс са момчетата от Белово, които нямат поражение дотук през кампанията. Ето защо нашата прогноза е за победа за Марица 2.

3. Спартак (Бошуля) – Лесичево

И двата отбора записаха равенства в миналия кръг, а също така се намират плътно един до друг в класирането. Ето защо победата ще е от огромно значение и за двата тима, ако искат да се изкачат в таблицата. Според нас Лесичево ще направи всичко възможно, за да се прибере с трите точки и макар че двата клуба са много равностойни, но предвид домакинския фактор ние залагаме за победа на Бошуля  1.

4. Виноградец – Светкавица (Синитево)

В неделния двубой, от 12 часа Виноградец приема Светкавица. Гостите са прекалено неубедителни и предвид факта, че са допуснали най-много голове дотук през сезона (50), ние смятаме, че Виноградец няма да срещне кой знае какви проблеми при домакинството си 1.

5. Барикади (Стрелча) – Шипка (Драгор)

Домакините са на второто място и в миналия кръг разбиха с 5:2 отбора на Светкавица, докато Шипка направи зрелищно реми с общо 6 гола срещу Спартак (Бошуля). Барикади е фаворит в срещата и затова нашата прогноза е 1.

6. Миньор (Елшица) почива този кръг, но ще изиграе приятелска среща с Тракия (Лозен), които също нямат противник за този кръг в южната “Б” областна група – 1.

Желаем успех на всички отбори!

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
3 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
1

Спартак 2ка

Прогнози

За Б окъжна ЮГ ще има ли прогнози?

3
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx