Малки и големи бягат в шосеен пробег в Пазарджик

Време за четене: < 1 минута

Първият за Пазарджик шосеен пробег ще се проведе на 24 март, събота.

Пробегът „Пазарджик – Острова” е с дължина 5360 метра и се организира от общината и Сдружение „Пазарджик спортува”. Всички участници в бягането ще получат интересни подаръци и награди.

След откриването, което ще е малко след 09:30 часа, ще има стартове за професионалисти и за любители, старт на щафети с участието на фирми, семейства и отбори. По време на надпреварата в специално обособена зона ще има и детска атлетика, а след официалното награждаване ще се проведе томбола.

Право на участие в шосейния пробег ще имат картотекирани състезатели, любители, фирми, семейства и отбори, като непрофесионалистите трябва да се регистрират до 20 март на електронна поща pzrun@abv.bg. Таксата за участие в индивидуалните стартове е 10 лв. на човек и 30 лв. на щафета с регистрация. Участието на деца в „Детска атлетика“ е безплатно след заявка на същия имейл.

Класиралите се на първо, второ и трето място при професионалистите ще получат съответно 300, 200 и 100 лева. Награди от 50, 40 и 30 лева ще има за класиралите се на четвърто, пето и шесто място. Победителите в бягането за любители и щафета ще получат подаръци, осигурени от организаторите.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *