1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Малки и големи бягат в шосеен пробег в Пазарджик

Малки и големи бягат в шосеен пробег в Пазарджик

Време за четене: < 1 минута

Първият за Пазарджик шосеен пробег ще се проведе на 24 март, събота.

Пробегът „Пазарджик – Острова” е с дължина 5360 метра и се организира от общината и Сдружение „Пазарджик спортува”. Всички участници в бягането ще получат интересни подаръци и награди.

След откриването, което ще е малко след 09:30 часа, ще има стартове за професионалисти и за любители, старт на щафети с участието на фирми, семейства и отбори. По време на надпреварата в специално обособена зона ще има и детска атлетика, а след официалното награждаване ще се проведе томбола.

Право на участие в шосейния пробег ще имат картотекирани състезатели, любители, фирми, семейства и отбори, като непрофесионалистите трябва да се регистрират до 20 март на електронна поща pzrun@abv.bg. Таксата за участие в индивидуалните стартове е 10 лв. на човек и 30 лв. на щафета с регистрация. Участието на деца в „Детска атлетика“ е безплатно след заявка на същия имейл.

Класиралите се на първо, второ и трето място при професионалистите ще получат съответно 300, 200 и 100 лева. Награди от 50, 40 и 30 лева ще има за класиралите се на четвърто, пето и шесто място. Победителите в бягането за любители и щафета ще получат подаръци, осигурени от организаторите.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx