1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Хебър излиза срещу Пирин в решителен мач

Хебър излиза срещу Пирин в решителен мач

Време за четене: 2 минути

Пазарджиклии са на победа от евротурнирите, но могат да се окажат и седми при загуба.

Решителен с оглед на непосредствените цели пред Хебър ще бъде днешният мач на отбора срещу Пирин в Разлог. Двата отбора ще се срещнат в битка от последния кръг на редовния сезон тази вечер от 18:30 часа в залата на Разлог.

Преди този мач домакините заемат четвърто място с актив от 37 точки. Хебър е пети с 36. Това означава, че победителят от тази среща ще заеме четвъртото място в класирането, което ще означава много.

На първо място това е излаз към евротурнирите през есента, което е една от целите пред Хебър за този дебютен сезон в Суперлигата. От друга страна, една четвърта позиция ще даде предимство на спечелилия го отбор за предстоящите плейофи по отношение на домакинството, в случай, че се играе трети мач. При определени обстоятелства обаче, загуба на Хебър може да изпрати пазарджиклии дори на седмо място в класирането и в неблагоприятна позиция(без предимство) за плейофите.

В лагера на пазарджиклии са наясно, че последният мач от сезона се оказва най-важен за тях

Отиваме да играем в неудобна и негостоприемна зала, където малко отбори си тръгват с победа. Знаем силните качества на пиринци, както и слабите. Дано имаме успех при изпълненията на началния удар. Смятам, че в този мач това ще бъде решителният момент в търсене на успеха. Ако вкарваме трудни за домакините топки от сервиз, ще разбием посрещането им, а от там и опциите им в нападение. Точно това е силата на Пирин. Ако успеем да играем всички добре ще се поздравим с победата.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx