Оборище заминава на подготвителен лагер в Старосел

Време за четене: 2 минути

Иван Атанасов:

В първите две седмици ще тренираме при домашни условия, а от 22 януари до 2 февруари ще бъдем на лагер в Старосел и ще използваме за тренировки стадиона в Хисаря. Благодарен съм на ръководството на отбора, че ни осигурява добри условия за възстановяване и се надявам, че няма да имаме контузии. Нашата задача е да направим добър отбор, който не само да няма проблеми с оставането в групата, но и да положим основите за следващата година, когато целите ще бъдат и по-сериозни.

Първата тренировка на Оборище за пролетния полусезон се проведе на 8 януари на стадион „Орчо Войвода“ в Панагюрище. Тогава Атанасов изведе група от 21 футболисти. Негови помощници са Радо Боянов и Биян Саид.

До момента са договорени следните контроли:

20.01 Оборище – Борислав (Първомай)
24.01 – неуговорена все още
27.01 – Оборище – Марица (Пловдив)
02.02 Оборище – Гигант (Съединение)
06.02 Оборище – Атлетик (Куклен)
17.02 – Хебър – Оборище в Пазарджик

Местата за провеждане на срещите ще се уточняват допълнително в зависимост от атмосферните условия, с изключение на мачовете с ЦСКА-София и Хебър.

Клубът окончателно освободи Георги Станков от поста на помощник-треньор

Сагата с отсъстващия по болест, вече бивш треньор Ангел Славков продължава. Той е в болнични и не знаем дали ще продължи болничния или ще дойде да прекрати договора си по взаимно съгласие. Същото направихме и с треньора Георги Станков. Подготовката протича според направения от спортно-техническото ръководство график и в събота ще изиграем първата контрола. Новите попълнения са много, като последното е Тодор Чаворски от Ботев (Враца). На този етап основната селекция е направена. Взети са добри футболисти на всички постове, които са млади и трябва да се докажат.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *