1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове Югозападна трета лига
  6. »
  7. Оборище
  8. »
  9. Оборище заминава на подготвителен лагер в Старосел

Оборище заминава на подготвителен лагер в Старосел

Време за четене: 2 минути

Иван Атанасов:

В първите две седмици ще тренираме при домашни условия, а от 22 януари до 2 февруари ще бъдем на лагер в Старосел и ще използваме за тренировки стадиона в Хисаря. Благодарен съм на ръководството на отбора, че ни осигурява добри условия за възстановяване и се надявам, че няма да имаме контузии. Нашата задача е да направим добър отбор, който не само да няма проблеми с оставането в групата, но и да положим основите за следващата година, когато целите ще бъдат и по-сериозни.

Първата тренировка на Оборище за пролетния полусезон се проведе на 8 януари на стадион „Орчо Войвода“ в Панагюрище. Тогава Атанасов изведе група от 21 футболисти. Негови помощници са Радо Боянов и Биян Саид.

До момента са договорени следните контроли:

20.01 Оборище – Борислав (Първомай)
24.01 – неуговорена все още
27.01 – Оборище – Марица (Пловдив)
02.02 Оборище – Гигант (Съединение)
06.02 Оборище – Атлетик (Куклен)
17.02 – Хебър – Оборище в Пазарджик

Местата за провеждане на срещите ще се уточняват допълнително в зависимост от атмосферните условия, с изключение на мачовете с ЦСКА-София и Хебър.

Клубът окончателно освободи Георги Станков от поста на помощник-треньор

Сагата с отсъстващия по болест, вече бивш треньор Ангел Славков продължава. Той е в болнични и не знаем дали ще продължи болничния или ще дойде да прекрати договора си по взаимно съгласие. Същото направихме и с треньора Георги Станков. Подготовката протича според направения от спортно-техническото ръководство график и в събота ще изиграем първата контрола. Новите попълнения са много, като последното е Тодор Чаворски от Ботев (Враца). На този етап основната селекция е направена. Взети са добри футболисти на всички постове, които са млади и трябва да се докажат.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx