Кметът на Велинград е против Стоилов да води два отбора

Време за четене: < 1 минута

Ръководството на Чепинец (Велинград) в лицето на клубния шеф д-р Костадин Коев е против искането на старши-треньора Атанас Стоилов да води едновременно два клуба – този от Велинград и Германея (Сапарева баня).

Това не е добър и работещ вариант. Аз съм категорично против. Не може две дини под една мишница да се носят. Ако искаме да имаме отбор в Трета лига, което си го поставихме като цел, няма как да стане по този начин. Налице ще бъде раздвоение на мисълта и личността. Един път в Сапарева баня, един път във Велинград няма как да се случат нещата.

Очаква се до няколко дни кметът на Велинград да привика Атанас Стоилов на среща, след която ще стане ясно бъдещето на треньорския мостик в Чепинец. От ръководството на клуба засега не пожелаха да коментират дали имат резервен вариант за наследник на Стоилов.

Неофициално обаче се говори, че първа опция за Костадин Коев по темата за старши-треньор на отбора е младият специалист Димитър Пашев. Някогашният защитник на Ботев (Пловдив) и син на легендата Атанас Пашев води успешно от една година Спартак (Калугерово) и би се захванал с предизвикателството да вкара Чепинец в Трета лига.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

4 коментара по “Кметът на Велинград е против Стоилов да води два отбора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *