Оборище уреди седем контроли

Време за четене: 2 минути

Оборище договори седем контролни срещи до момента за зимната си подготовка.

Първата от тях е насрочена за 20 януари срещу Борислав (Първомай). Тя ще се изиграе на стадион „Орчо войвода“ в Панагюрище. Предвидени са още проверки с Марица (Пловдив), Гигант (Съединение), Атлетик (Куклен), ЦСКА-София и Хебър. Местата за провеждане на срещите ще се уточняват допълнително в зависимост от атмосферните условия с изключение на мачовете с “червените” и Хебър. Спарингът срещу ЦСКА ще е на стадион Българска армия на 10 февруари, а седмица по-късно срещу Хебър ще се състои на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик.

Треньорът на Оборище не се дава, взе нов болничен

Все още актуалният старши-треньор на Оборище Ангел Славков отказва да напусне клуба. Днес столичният специалист е депозирал нов болничен в канцеларията на Оборище, който е до 17 януари. Поради тази причина Оборище не може да назначи новия наставник Иван Атанасов за старши-треньор и до развръзката по сагата „Ангел Славков” той ще се води формално на друга длъжност. Междувременно президентът на Оборище Стоян Байряков изпрати писмо до ръководството на здравното заведение, издало болничните листове на Ангел Славков с искане за тяхната проверка.

Стоян Байряков:

За мен е ясно, че Славков не е болен, а се прави на такъв, но какво повече да коментирам човек без достойнство. „Войводите” започват зимната си подготовка на 8 януари, когато новият треньор Иван Атанасов ще изведе футболистите за първа тренировка. Очакваме до 7-8 нови попълнения. Иван Атанасов работи активно по селекцията и скоро ще може да обявим всички нови имена.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx