ОС на БФС – Пазарджик завърши 2017-а с банкет

Време за четене: 2 минути

С банкет съдиите и делегатите към областната централа на БФС в Пазарджик отбелязаха края на футболната 2017-а година.

Традиционното предколедно тържество бе уважено от над 50 длъжностни лица от региона. Празничното събитие се проведе на 1 декември в известен пазарджишки ресторант. Сбирката бе добър повод за равносметка за изминалата есен, която бе направена от председателя на ОС на БФС – Пазарджик Спас Иванов. Шефът на централата отчете, че първият дял от сезона е преминал на високо ниво. “Първите 5 отбора в областта отговарят на изискванията за Трета лига, което ни предложи много оспорвани мачове“, очерта ситуацията в местната четвърта дивизия Спас Иванов. Той изчисли, че на територията на областта са проведени близо 350 срещи. Внушителното количество мачове нарежда ОС на БФС – Пазарджик сред водещите 6 области в страната. „Радостното е, че срещите в региона бяха обезпечени почти изцяло със съдии и делегати от нашата колегия, което е още един добър атестат за свършената работа“, отбеляза Спас Иванов. „Пожелавам на Вас и Вашите семейства весело посрещане на предстоящите коледни и новогодишни празници“, обърна се към своите подчинени шеф №1 на футбола в област Пазарджик.

Празничното събитие донесе много положителни емоции на попълненията на пазарджишката колегия.
Празничното събитие донесе много положителни емоции на попълненията на пазарджишката колегия.

В хода на тържеството бяха раздадени и няколко индивидуални награди. Призът за най-добър ръководещ съдия в областта грабна Цветомир Карагьозов. Асистент №1 стана легендарният помощник Томи Спасов, в чиято богата кариера има наряди в битки от професионалния футбол и Югозападната „В“ група. Приза за делегат №1 отиде в посока Панагюрище. Заслужи го бившият елитен асистент-съдия Христо Шиндаров. Отличието за повторен дебют пък безапелационно взе банкерът Мирослав Григоров, който през този сезон се завърна в съдийството. Специална награда за цялостен принос арбитрите присъдиха на областния председател Спас Иванов. Честта да му връчи наградата се падна на рефера Иван Кобаков – Колина, който по традиция е шеф на организационния комитет по връчване на призовете.

Филип УСТАБАШИЕВ, velsport24.com

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

2 коментара по “ОС на БФС – Пазарджик завърши 2017-а с банкет

 • декември 5, 2017 в 13:58
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Банкетите са хубава работа,а още повече наградите.И понеже има и дамско присъствие в съдииството не биваше ли г-ца Кр.Георгиева да бъде сред отличените като най-добър страничен съдия.

  Отговор
 • декември 5, 2017 в 20:59
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Пазарджик са най-слабите съдии в цяла България…..може ли да кажете кога за последно съдия от Пазарджик е стигнал до А професионална група!?Няма и да стигне скоро докато постоянно изпълняват поръчки

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *