УС на ФК Брацигово подаде оставка

Време за четене: 2 минути

ФК Брацигово ще има ново ръководство през втория дял от шампионата на „А” ОГ.

На проведеното Общо отчетно-изборно събрание на клуба всички досегашни отговорни фактори хвърлиха кърпата. Да се занимават занапред с клубните дела в Брацигово се отказа досегашният председател на клуба Стоян Кръстев, както и останалите му колеги от УС. Стоян Кръстев беше по-скоро представителна фигура и реално не се занимаваше с обезпечаването на отбора. Очаква се обаче сериозно да се усети липсата на члена на Управата Георги Хаджиев – Джек, който подсигуряваше почти 2/3 от финансови средства за издръжката на отбора. Други членове на ръководството също даваха своята лепта в тази посока, но и те се отказаха. Приходите от билети и членски внос пък са пренебрежимо малко перо в бюджета на отбора.

Делегатите на Общото събрание решиха новият УС да се състои от трима членове – Милуш Гюлеметов, Асен Драгнев и Георги Манов. По Устав след като се конституира новоизбраният УС трябва да избере нов председател из между тримата. По неофициална информация той ще се казва Асен Драгнев.

Тепърва ще стане ясно кои от футболистите на Брацигово ще продължат да носят фланелките на клуба и през пролетта при новите условия. Не е тайна, че почти всички футболисти и треньорът Николай Манчев имаха лична договорка с досегашния силен човек в Управата на клуба Георги Хаджиев.

При новото статуково ФК Брацигово ще има осигурени средства само по линия на общинската субсидия, която е в размер на около 9 000 лева. Тези пари обаче ще стигнат само за обезпечаване на домакинските мачове за мъже, юноши и деца. Ако новото ръководство не успее да привлече останалите 20 000 лева от досегашния годишен бюджет на клуба, ще се наложат драконовски съкращения на разходите. При това положения Брацигово ще трябва да заложи основно на местни футболисти, които да играят за клубната емблема без пари.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

6 коментара по “УС на ФК Брацигово подаде оставка

 • декември 4, 2017 в 15:43
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  gudjuci maika vi deba selska doodina b okryjna maika vi deiba

  Отговор
  • декември 4, 2017 в 21:51
   Permalink
   Харесвам 0
   Не харесвам 0

   Иване,Иване да те ебе кой те хване…..

   Отговор
 • декември 4, 2017 в 16:33
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Еми крайно време беше. За какво дават пари, като не искат във В група

  Отговор
 • декември 5, 2017 в 20:36
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Manchev praj transfer v zarazovo – 0.700 rakiq prevarka

  Отговор
 • декември 5, 2017 в 20:41
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  И сега стадиона ще се разпадне….ебати селяните язък за хубавата база….Манчев и Фиго сега какво ще правят???

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *