Каранга награди талант от Пазарджик

Време за четене: < 1 минута

И тази година Асоциацията на българските футболисти връчи годишните награди на най-добрите млади футболисти от Националната програма „Децата и футболът“ за 2017 година.

Сред наградените бе и футболистът на пазарджишкия ДФК Орлета Иларион Иванов, който е част от отбора на набор 2004, взел участие в тазгодишното издание на детския турнир в Пазарджик. Пазарджиклията получи наградат си от най-добрия нападател в родното футболно първенство Фернандо Каранга (ЦСКА).

Да наградят младите таланти бяха още футболистите на Левски Роман Прохазка и Божидар Митрев, на ЦСКА – Божидар Чорбаджийски, помощник-треньорът на националния отбор Георги Донков, легендата Емил Костадинов, Христо Йовов, както и най-добрата състезателка при жените в последните години Силвия Радойска, която в момента е преподавател НСА.

Футболистите са направили впечатление на турнирите от програмата “Децата и футболът”, които се организират през годината из България. В програмата през тази година се включиха 5000 деца, които взеха участие в 20 турнира.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *