Двама от Балкан (Варвара) ще пропуснат шест мача

Сериозно осакатен ще бъде в следващите шест кръга от шампионата на „А” ОГ тимът на Балкан (Варвара).

На редовното си заседание Дисциплинарната комисия при ОС на БФС спря състезателните права на двама от асовете на отбора – Мартин Дечев и Валентин Чаушев. Те бяха наказани по доклад за 6 срещи след последния мач на Балкан срещу ФК Брацигово, завършил 3:3.

Още 7 състезатели от „А” ОГ ще пропуснат заради наказание от 1 мач идния 13-ти кръг. Това са Петър Янков от Локомотив (Септември), Стоян Кесов от Спартак (Калугерово), Николай Лазов от Сарая, Илиян Брадваров от Чепинец, Димитър Йонов и Васил Николов от Тракия (Пазарджик), както и Тодор Минчев от Оборище II.

По доклад беше наказан наставникът на Родопи (Козарско) Димитър Щерев, който освен, че няма да води своя отбор от скамейката на резервите в следващия кръг, ще трябва да плати и глоба от 32 лева.

В пета лига има само един наказан – Красимир Станков от ФК Батак. Той ще пропусне принудително 1 среща.

При юношите също за 1 мач е наказан Венцислав Димитров от ФК Зенит (Ветрен дол).

pzsport

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден през 2008 година.

7 коментара по “Двама от Балкан (Варвара) ще пропуснат шест мача

 • ноември 8, 2017 в 20:43
  Връзка към коментара

  Защо толкова много наказани футболисти за толкова време видях а 1 път не видях да се накаже някои съдя да получи някаква санкция за многото си грешни отсъждания за да ги удрят и псуват малко или много са го заслужили а не цял мач да грешат и после да се жалват в бфс като някакви недоебани к….и

  Отговор
 • ноември 9, 2017 в 14:01
  Връзка към коментара

  Като гледам кой е бил съдия изобщо не се учудвам за ,което е станало във Варвара.Безобразно беше и съдииството на топ рефера Миндалов в Калугероео

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Pin It on Pinterest